NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kaksi maajoukkuepelaajaa uusiin seuroihin Mestaruusliigassa

25.5.2018 - 19:37:50


Suomen miesten lentopallomaajoukkueen passari Akseli Lankinen ja naisten maajoukkueen libero Tiiamari Sievänen ovat löytäneet uudet pelipaikat Mestaruusliigasta.

Rantaperkiön Isku: Legendaarinen joukkue jättää Mestaruusliigan. Isku hakee paikkaa 1-sarjaan.

Vantaa Ducks: Uusi ykköspassari on Akseli Lankinen. Lankinen on noussut yhdeksi kevään nimistä: Euroopan kultaisessa liigassa hän on passannut Suomen jo kahteen otteluvoittoon. Menneen kauden Lankinen pelasi LEKA Volleyssa.

Kakkospassariksi Vantaalle tulee Joona Väänänen. Viime kauden passarikaksikko Balint Magyar – Ildi Deliu vaihtaa maisemaa. Seura solmi uudet sopimukset keskitorjuja Lassi Nurmisen, yleispelaaja Atte Kyrölän ja hakkuri Karl Külaotsin kanssa.

Raision Loimu: Nuoret pelaajat Väinö Rahko ja Oskari Keskinen liittyvät liigajoukkueeseen. Loimu jatkaa Christophe Achtenin komennossa.

Team Lakkapää: Jani Sippola tulee passariksi. Hän palaa Suomeen parin kansainvälisen vuoden jälkeen. Sippola pelasi Saksassa ja Romaniassa.

Tiikerit: Yleispelaaja Jiri Hänninen siirtyy Ettasta Kokkolaan. Passari Kalle Määttä jatkaa, samoin hakkurin roolista keskitorjujaksi siirtyvä Benjami Montonen.

Akaa-Volley: Yleispelaaja Ville Heiskanen tulee Akaa-Volleyn ryhmään. Seura kiinnitti libero Voitto Köykän jatkosopimukseen. Myös Kuuselan kaksoset Mikko ja Teemu jatkavat.

Naisten Mestaruusliiga

LP Kangasala: Naisten liigan pronssijoukkueen puolustus kohenee oleellisesti, kun libero Tiiamari Sievänen saapuu Volero Zürichistä. Volerossa ”Tintti” pelasi muun muassa Mestarien liigaa. Passariosasto on näillä näkymin Mila Viljasen ja Emmi Jalosen vastuulla.

Hämeenlinnan Lentopallokerho: Kovan luokan hankinta on ranskalaispassari Pauline Martin. Lisäksi joukkue saa täydennystä passari Taija Kaukorannasta ja keskitorjuja Laura Laukkasesta.

LP Viesti: Ronja Heikkiniemi siirtyy toisaalle, ja Noora Kosonen tähyää pelipaikkaa ulkomaille. Eeva Puukan ura Viesti-pelaajana päättyi vaikeaan loukkaantumiseen. Ydinpelaajat Viktoria Tutshashvili, Anna Czakan, Kertu Laak ja Dubravka Rakic jatkavat. Viesti etsii jopa kentällisen verran uusia pelaajia.

Pölkky Kuusamo: Erittäin navakat muutostuulet sen kun yltyvät. Tuorein hankinta on ruotsalainen keskitorjuja Jonna Wasserfaller. Jonna on Ruotsin maajoukkuekapteeni. Näillä näkymin Pölkyssä vaikuttaa ensi kaudella seitsemän uutta pelaajaa.

LiigaPloki: Yleispelaaja Emilia Kääntä teki jatkosopimuksen. Puijo Wolleysta tulee Sanni Määttä. Hän pelasi LiigaPlokissa viimeksi viisi vuotta sitten.

OrPo: Yleispelaaja Saara Holm palaa Orivedelle välivuoden jälkeen. Oma kasvatti, keskitorjuja Netta Rekola tulee hänkin takaisin. Keskitorjuja Saara Lepistö ja nuori libero Emilia Putkisaari ovat tehneet jatkosopimukset.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!