VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Espoolaisseura nuiji ennätysvoiton - porilaisille kunnon selkäsauna

11.6.2018 - 17:25:56


Espoo Rugby Clubin viides kausi on alkanut voitolla Hämeenlinnaa ja Poria vastaan, uudella valmennusjoukkueella ja myös uudella, rohkealla peliasukuosilla.

Lauantaina Espoo Rugby - joka tunnetaan myös nimellä Ice Bears - teki seuran ennätyksen 123 pisteellä Pori Rugbya vastaan Kauklahden Urheilukentällä. Sitä ennen voitettiin Hämeenlinna ja hävittiin niukasti Tampereella.

"Pelaajat ovat harjoitelleet intensiivisesti koko talven ja kevään ja nyt näemme miten kova työ kantaa hedelmää", sanoo Mikko-Oskari Hiipakka, joukkueen kapteeni.

"Olen vaikuttunut pelaajien vahvasta sitoutumisesta, joka näkyy hyvin siinä että he laittavat kentällä kaiken peliin. Porin ja Hämeenlinnan joukkueita ei ole helppo voittaa, ja jokainen voitto on kovan työn takana", Hiipakka sanoo.

Espoo Rugbyn valmennushenkilöstö uudistui off-seasonin aikaan, kun pitkän linjan valmentaja Stephen Whittaker lähti keskittyäkseen enemmän erotuomarin tehtäviin. Hänen tilalleen päävalmentajaksi on tullut John King, joka valmensi aiemmin Turussa ja Porvoossa. Häntä avustaa kaksi Espoon pelaajaa, jotka ovat olleet joukkueessa mukana ensimmäisestä kaudesta lähtien, Chris Boyd ja Malcolm Stewart.

"Olemme oppineet uusia tapoja harjoitella ja pelata sekä keskittyneet saamaan yksityiskohdat kohdilleen. Teemme myös töitä paljon enemmän joukkueena sekä nurmella että sen ulkopuolella, kun määrämme kasvaa ja uusia miehiä liittyy seuraan", selittää Hiipakka.

Juhlistaakseen viidettä kauttaan Espoo Rugby myös esitteli uudet peliasut. Tutut jäänsiniset pelipaidat harmailla korostuksilla on vaihdettu päikseen niin, että liuskeenharmaa on pääväri ja lumihiutalekuvioyksityiskohdissa ja sukissa ja on jäänsinistä.

"Meillä on vahva visuaalinen identiteetti Ice Bear-logomme ja tunnusomaisten peliasujemme kanssa, ja tänä vuonna tuntui olevan oikea aika esitellä uusi tuore juju", sanoo klubin puheenjohtaja David Mac Dougall.

"Meille on tärkeää tehdä yhteistyötä paikallisten sponsoreiden, kuten Otaniemen Fat Lizard Brewing Co:n ja Tapiolan Funky Burger Sportsin kanssa, ja he ovat olleet hyvin anteliaita kustantaessaan uudet asut ja tehdessään pelipäivistämme erityisen kokemuksen, ja jokainen seuran jäsen on kiitollinen roolista, joka sponsoreilla on", Mac Dougall sanoo.

Viime kesänä Fat Lizard Brewing Co. julkaisi erityisen Rib Tickler Rugby Lagerin, joka kehitettiin yhdessä Espoo Rugbyn pelaajien kanssa ja jota nyt myydään baareissa ja supermarketeissa pitkin eteläistä Suomea.

Espoo Rugby Club aloitti syksyllä 2013 ja alkoi pian rekrytoida paikallisia pelaajia pelaamaan SM-sarjassa. Nyt suurin osa joukkueen pelaajista on Espoossa asuvia kantasuomalaisia, joille laji ei entuudestaan ole ollut tuttu ja mukana on myös useita pitkään suomessa asuneita pelaajia, jotka ovat muuttaneet tänne rugbya pelaavista maista.

Loppukauden kotipelit pelataan Otaniemen Urheilukentällä ja harjoitukset ovat samassa paikassa joka tiistai ja torstai kello 19:30. Aloittelijat ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan.

Lähde: Tiedote
Kuva: Paul Stevens


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Savo Volleylla tökkii pahasti

22.1.2019 21:23:21