VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Toni Kohonen pääsee jälleen arvo-otteluun – Itä-Länsi-otteluiden kokoonpanot julkaistu

13.6.2018 - 14:44:20


Pesäpalloliitto on julkaissut kesä-heinäkuun vaihteessa pelattavien Itä-Länsi-otteluiden kokoonpanot.

Idän joukkueesta löytyy jälleen Sotkamon Jymyn superstaran Toni Kohosen nimi. Lukkari tulee pelaamaan jo uransa 22. Itä-Länsi-ottelun. Kukaan muu pesäpalloilija ei ole yltänyt vastaavaan suoritukseen.

Myös Vimpelin Vedon Sami Haapakoski sai valinnan otteluun. Hänelle valinta oli uran 15:s, ja jos hän on mukana vielä ensi kaudellakin, nousee hän kaikkien aikojen tilaston jaetulla kakkossijalle. Pesäpallolegendat Eino Kaakkolahti ja Mauri Pyhälahti jakavat tällä hetkellä kakkossijaa 16:lla arvo-otteluedustuksellaan.

Tämän vuoden miesten Itä-Länsi-otteluun valittiin kuusi ensikertalaista, jotka ovat Vimpelin Janne Heimonen sekä Olli Heikkala, Imatran Pallo-Veikkojen Juuso Lattu, Seinäjoen JymyJussien Toni Marjamäki, Kouvolan Pallonlyöjien Janne Kivipelto ja Hyvinkään Tahkon Teemu Nikkanen.

Naisissa molemmissa joukkueissa on viisi ensikertalaista. Itä-Länsi-debytantteja ovat Idän puolella Kirsi Ala-Lipasti (Manse PP, Tampere), Susanna Kylä-Kause (Manse PP, Tampere), Elina Kärsämä (Oulun Lipottaret), Eveliina Lämsä (Oulun Lipottaret) ja Iiris Puskala (Kempeleen Kiri). Lännen joukkuetta edustavat ensikertalaisina Meea Lehtinen (Fera, Rauma), Netta Rummukainen (Seinäjoen Maila-Jussit), Silja Syrjälä (Lapuan Virkiä), Tanja Tuomela (Lappajärven Veikot) ja Minttu Vettenranta (Pesäkarhut, Pori).

Itä-Länsi-ottelut pelataan 29.6-1.7 Joensuussa.

Katso kaikkien joukkueiden kokoonpanot Pesäpalloliiton verkkosivuilta: http://www.pesis.fi/?x21605=37683440


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!