VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tervaportin ura jatkuu Kreikassa

13.6.2018 - 22:55:16


Passari Eemi Tervaportti on tehnyt yksivuotisen sopimuksen kreikkalaisseura Olympiacos Piraeusin kanssa. Olympiacos voitti keväällä Mikko Oivasen johdolla Kreikan mestaruuden ja sijoittui CEV:n Challenge Cupissa hopealle. Päättyneellä kaudella Tervaportti pelasi Puolassa Stocznia Szczecinin riveissä.

- Seura on erittäin maineikas, ja nyt päästään taas pelaamaan voitosta. Joukkueella on isoja tavoitteita, mikä toivottavasti näkyy myös hankinnoissa. Halua on varmasti menestyä niin Kreikassa kuin Eurokentilläkin. Puola oli hieno lentopallomaa, mutta Olympiacos teki sellaisen tarjouksen, jota ei tarvinnut kauaa miettiä. Ruoka Kreikassa on hyvää ja kelit kohdillaan, joten hyvillä mielin lähden uuteen maahan, Tervaportti tuumaili tiedotteessa.

Puolan lisäksi äetsäläisen FC-57:n kasvatti on pelannut ammattilaisena Ranskassa, Belgiassa ja Turkissa. Aikuisten maaotteluita heinäkuussa 29 vuotta täyttävälle Tervaportille on kertynyt 209 kappaletta. Tervaportti on mukana loppukesän EM-karsintoihin ja MM-kisoihin valmistautuvassa maajoukkueryhmässä.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!