NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Taas yksi tilaisuus tehdä jotain suurta" - Rory McIlroy lähtee hakemaan hyvitystä viime vuosien US Open -pettymyksille

14.6.2018 - 08:03:21


Golf-kauden toinen major-kilpailu US Open käynnistyy torstaina. Pohjois-Irlannin Rory McIlroy lähtee hakemaan hyvitystä viime vuosien pettymyksille.

McIlroy juhli US Openissa vuonna 2011. Sen jälkeen hän on sijoittunut parhaimmillaan yhdeksänneksi, mutta on myös jäänyt kolmesti cut-rajan alapuolelle. Kahtena viime vuonna McIlroyn tarina päättyi jo kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen.

- Tuntuu, että siitä on jonkin aikaa, kun olen viimeksi ollut mukana taistelussa US Openin voitosta. Toivottavasti pystyn tekemään oikeita asioita ensimmäisten muutaman päivän aikana, jotta olen mukana voittokahinoissa, golfin maailmanlistalla tällä hetkellä kuudentena oleva McIlroy pyöritteli US Openin verkkosivuilla.

McIlroy on voittanut tänä vuonna Arnold Palmer Invitational -kilpailun. Hän sijoittui kauden ensimmäisessä majorissa Mastersissa viidenneksi.

- Pelini tuntuu hyvältä. Kauden ensimmäisessä majorissa pelasin hyvin vaikka minulla oli hieman vaikeuksia sunnuntaina. Mutta minulla on voitto tältä kaudelta, mikä on hienoa, McIlroy jatkoi.

US Open pelataan tänä vuonna Shinnecock Hillsin kentällä New Yorkin osavaltion Long Islandilla.

- Pelasin täällä ensimmäisen kerran 2014. Olen todella odottanut tätä US Openia. Rakastan tätä kenttää. Se muistuttaa minua hieman muutamista kotipuolen kentistä, McIlroy totesi.

McIlroylla on yhteensä neljä major-titteliä. Hän on voittanut US Openin lisäksi British Openin 2014 sekä PGA Championshipin 2012 ja 2014.

- Tämä on taas yksi tilaisuus tehdä jotain suurta, McIlroy intoili.

McIlroy lähtee kentälle kovassa porukassa. Mukana ovat viiden major-voiton Phil Mickelson sekä kolmen major-voiton Jordan Spieth.

Mickelson ei ole koskaan juhlinut US Openissa. Hän on sijoittunut peräti kuusi kertaa kakkoseksi. Spieth oli US Openin kuningas 2015.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!