NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

TWD-Länkenin ajajat saivat mainion alun maantiepyöräilyn SM-kisoille

30.6.2018 - 08:35:31


TWD-Länkenin ajajat aloittivat Porin Noormarkussa käytävät maantiepyöräilyn SM-kilpailut hyvin. Kilpailujen ensimmäisessä lajissa henkilökohtaisessa aika-ajossa Sauli Pietikäinen otti kultaa ja Ukko Peltonen hopeaa U23 –luokassa. Kilpailun kolmas oli Lahden Pyöräilijöiden Emil Uitto.

Sauli Pietikäinen kuten myös Ukko Peltonen ajoivat tuulisessa poutasäässä päivän kovinta vauhtia kaikki kilpailuluokat huomioiden. Pietikäinen oli kääntöpaikalla kilpailun puolessa välissä 14 kilometrin kohdalla selkeässä johdossa. Kun myös paluumatka sujui vahvasti, Suomen mestaruus tuli 26 sekunnin erolla myös hyvin ajaneeseen Ukko Peltoseen. Ukko Peltonen antoi vahvan näytön lyömällä U23 –maajoukkueajajat selkeällä erolla.

Moniin pyöräilymaihin, kuten Viroon verrattuna Suomessa Elite-luokan miehet ajoivat eri matkan kuin U23 –luokkalaiset. Suomen tapa ajaa mestaruuskilpailut estävät U23 –ajajien UCI-rankingpisteiden saannin omissa mestaruuskilpailuissa. Miesten 47 kilometrin kilpailun nopein oli Johan Nordlund (Motion Finland) ennen Tommi Martikaista. Kolmas oli Trond Larsen (IK-32). TWD-Länkenin Oskari Vainionpää oli seitsemäs.

Miesjunioreiden mestaruuden otti Porvoon Akilleksen Otto Mielikäinen. TWD-Länkenin Otto Kolehmainen oli viides.

Yksi TWD-Länkenin mitaliehdokkaista Jaakko Hänninen oli sairaana eikä startannut aika-ajoon. Kilpailut jatkuvat lauantaina naisten ja junioreiden maantiekilpailuilla. Miesten ja U23-ajajien maantiekilpailu ajetaan sunnuntaina.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kärpät luottaa tuttuun kaavaan

23.4.2019 13:19:50