NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mainio golfuutinen: Honkala ja Välimäki valittu Manner-Euroopan joukkueeseen

11.7.2018 - 17:36:33


Suomalaiset golfaajat Matias Honkala ja Sami Välimäki on valittu Manner-Euroopan joukkueeseen St. Andrews Trophy -kilpailussa.

St. Andrews Trophy, Manner-Euroopan ja Britteinsaarten välinen amatöörimiesten reikäpeliottelu, pelataan Linna Golfissa, Hämeenlinnassa 26.–27. heinäkuuta. Kilpailu pelataan Suomessa ensimmäistä kertaa.

Molemmat suomalaislupaukset ovat kuuluneet maajoukkueen kärkipelaajiin jo vuosia. He pelaavat tänä vuonna sekä amatööri- että ammattilaiskisoja valmistautuen lähestyvään ammattilaisuuteen. Kuluvalla viikolla Honkala ja Välimäki edustavat Suomea amatöörijoukkueiden EM-kisoissa Saksassa.

Kaksipäiväisessä kilpailussa 9-henkiset joukkueet pelaavat kumpanakin pelipäivänä aamulla pareittain foursome- ja iltapäivällä henkilökohtaiset single-reikäpeliottelut. St. Andrews Trophy-ottelu pelataan kahden vuoden välein, kesällä 2016 miesten taistossa päädyttiin tasatulokseen.

Suomalaiselle golfyleisölle hieman tuntemattomalla tapahtumalla on kansainvälisesti pitkät ja vahvat perinteet. Kilpailuissa on esiintynyt monia tämän päivän huippupelaajia – Rory McIlroy, Sergio Garcia ja Luke Donald. Suomesta mukana on aiemmin nähty mm. Mikko Ilonen, Mikko Korhonen, Antti Ahokas ja Tapio Pulkkanen.

Lähde: Golfliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!