NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lehtosen ja Ahtiaisen pelit ohi Gstaadissa - menestystä haetaan EM-kisoista

12.7.2018 - 16:13:33


Riikka Lehtosen ja Niina Ahtiaisen pelit beach volleyn FIVB:n viiden tähden turnauksessa Sveitsin Gstaadissa päättyivät alkulohkoon.

Torstain ratkaisupelissä espanjalaiskaksikko Liliana Fernindez Steiner / Elsa Baquerizo McMillan oli suomalaisia vahvempi erin 2-1 (21-17, 18-21, 15-12) ja paineli lohkokolmosena 24 joukkueen jatkopeleihin.

- Tänään oli hyvä sauma ottaa voitto vahvasta Espanjasta. Riikan ja Niinan vahva syöttö ei enää kolmannessa erässä tuottanut toivottua tulosta, ja oma hyökkäyspelikin oli ratkaisuhetkillä turhan varovaista, päävalmentaja Kai Liukkonen ruoti tiedotteessa.

Lehtosen ja Ahtiaisen sijoitus kauden toisessa Major-turnauksessa oli 25:s. Mukaan Sveitsin komeista alppimaisesta tarttui kuitenkin rutkasti pelituntumaa ensi viikon EM-kisoja ajatellen sekä 4000 dollarin palkintorahat ja 360 FIVB:n rankingpistettä.

- Pelissä oli kuitenkin paljon positiivisia elementtejä ja tulostakin kyllä tulee aikanaan. Ehkä jo ensi viikolla, Liukkonen ennusti.

Beach volleyn EM-kisat pelataan Hollannissa 17.- 21. heinäkuuta. Suomalaista kisoissa ovat mukana myös Gstaadin turnauksen väliin jättäneet Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!