VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Vuorinen ja Prihti huippuiskussa Helsingissä

15.7.2018 - 19:04:07


Beach volleyn SM-kiertueen kolmannessa osakilpailussa, LähiTapiola Helsinki Openissa nähtiin sunnuntaina selkeitä voittoja niin välierissä kuin loppuotteluissakin.

Turnaus pelattiin paahteisessa auringossa Rautatientorilla, jossa katsomot olivat koko päivän täynnä.

Nuoret Aliisa Vuorinen, 18, ja Vilhelmiina Prihti, 17, etenivät turnauksen voittoon tyylikkäästi ilman ainoatakaan erätappiota. Finaalissa kaatuivat Kirsi Hyttinen ja Julia Tokarenko suoraan erin 2-0 (21-14, 21-17). Hyttinen ja Tokarenko nappasivat hopeaa samassa turnauksessa myös vuosi sitten. Kolmanneksi sijoittuivat parit Nette Tuominen ja Maria Tuominen sekä Emilia Joensalo ja Mira Järveläinen.

Miehissä voiton veivät ykkössijoitetut Jyrki Nurminen ja Santeri Sirén. He koukkasivat ykkösiksi tappiokaavion kautta hävittyään turnauksen espanjalaisvieraille Ignacio Batallin ja Cesar Ortego Menéndez lauantaina. Sunnuntain välierässä espanjalaiset sen sijaan kaatuivat suoraan erin 2-0.

Finaalissa Nurminen ja Siren kohtasivat Pekko Piipon ja Teppo Pulkkisen, jotka olivat välierässä voittaneet Pyry Topion ja Janne Marttisen. Finaalin Nurminen/Siren voittivat selvin lukemin 2-0 (21-16, 21-19).

Beach volleyn SM-kiertue jatkuu tulevana viikonloppuna Sastamalassa, jossa areenalla ovat aikuisten lisäksi juniori-ikäluokat U14 ja U16.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

Savo Volley hävisi nollille

20.2.2019 23:06:43