NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Heräsin neljältä, enkä saanut unta enää" - Korhonen täpinöissään huippunimien seurassa

10.8.2018 - 09:26:08


Mikko Korhonen aloitti PGA Championshipin paremmin kuin kukaan uskalsi odottaa. Hän pelasi tuloksen kaksi alle parin ja on avauskierroksen jälkeen jaetulla 16. sijalla.

Korhonen kuitenkin tunnusti hieman jännittäneensä historiallisen kierroksen alla. Suomalaismiehistä ainoastaan Mikko Ilonen on aiemmin päässyt mukaan golfin arvokisaan.

- Tähän voi olla tyytyväinen. Kyllähän se vähän jännitti aamulla. Heräsin itseasiassa jo neljältä, enkä saanut unta enää. Pari tuntia siinä sai pyöriä. Kun kentälle pääsi, niin helpotti kummasti, Korhonen kertoi.

Aamulla paikallista aikaa startanneen Korhonen oli parhaimmillaan kisassa kolmantena, mutta kun koko osanottajajoukko oli ehtinyt kiertää kentän, Korhosen sijoitus on jaettu 16:s.

16. reiälle Korhonen teki tärkeän sand saven. Avaus päätyi noin 30 metriin. Pitkä bunkkerilyönti on tunnetusti yksi golfin vaikeimmista lyönneistä.

- Se bunkkerilyönti 16:lla oli kierroksen parhaita tänään, Korhonen sanoi.

Hän oli vahva etenkin avauksissa ja lähestymissä. Tilastojen perusteella hieman paremmalla puttipelillä hän olisi voinut olla vieläkin korkeammalla tulosluettelossa.

- Muutaman hyvän lähestymisen löin wedgellä myös todella lähelle lippua. Draivaaminen oli sekin hyvää, enkä tehnyt isoja virheitä, Korhonen sanoi.

- Veikkaan, että hitaat viheriöt muodostuivat ongelmaksi monille Amerikan pojille. He ovat tottuneet vähän nopeampiin.

Avauskierroksella Korhonen pesi myös varsin monta kovaa pelimiestä. Bogi-tupla-yhdistelmällä kierroksensa aloittanut Tiger Woods ryhdistäytyi ja painoi loppukierroksen kolme alle parin. Tiger on kärsinyt viime päivinä selkävaivoista. Samassa tuloksessa 35. sijaa jakaa muun muassa Rory McIlroy.

Myös muun muassa Jordan Spieth (+1), Justin Thomas (-1), Tommy Fleetwood (-1) ja Brooks Koepka (-1) jäivät kylmäpäisen suomalaisen taakse.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mats Hummels palaa Dortmundiin

19.6.2019 16:06:53