NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Oskar Kirmes jäi täpärästi EM-finaalipaikasta

10.8.2018 - 12:04:54


Suomen miesten telinevoimistelun joukkue sijoittui Glasgown EM-kilpailujen joukkuekilpailussa pisteillään 228,260 sijalle 21./29.

Torstaina Suomen aikaa puolen yön maissa päättyneessä joukkuekilpailussa voiton vei Venäjä pisteillä 259,427. Toiseksi voimisteli Iso-Britannia (pisteet 252,496) ja kolmanneksi Saksa (246,094).

Oskar Kirmes oli suorituksellaan pitkään kiinni permannon finaalipaikassa, mutta sijoittui lopulta karsinnan kymmenenneksi ja sunnuntain permantofinaalin 2. varasijalle.

- Nollaa virhettä lähdettiin hakemaan, kahdeksan isoa tuli. Tänään opittiin paljon tuomariarvostelusta, ja kunhan selviää ketkä ovat MM-joukkueessa, tehdään tarvittaessa sarjoihin pieniä hienosäätöjä. Miehillä on pitkä kausi jo takana, mutta prosessi on vielä kesken, vastuuvalmentaja Timo Holopainen summasi EM-joukkueen suoritusta.

Suomen miehet tähtäävät huippukuntoaan lokakuussa järjestettäviin Dohan MM-kilpailuihin (25.10.-3.11.2018). MM-kilpailut ovat suomalaisten kauden pääkilpailu, joka antaa osviittaa myös tulevia Tokion olympiakarsintoja silmällä pitäen.

- Treenit jatkuvat nyt normaalisti. Sarjoihin rutiinia ja syyskuun karsintakilpailut näyttävät millä kokoonpanolla lähdetään lokakuussa MM-kilpailuihin, Suomen miehet kommentoivat MM-kilpailuihin valmistautumistaan.

Suomen EM-joukkueessa voimistelivat Oskar Kirmes (Espoon Telinetaiturit), Elias Koski (Voimisteluseura Helsinki), Heikki Saarenketo (Jyväskylän Voimistelijat '79), Juho Kanerva (Turun Urheiluliitto), ja Franz Card (Espoon Telinetaiturit).

Tänään EM-podiumilla nähdään miesten telinevoimistelun nuorten joukkue.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mats Hummels palaa Dortmundiin

19.6.2019 16:06:53