VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ukkonen keskeytti PGA Championshipin - Korhonen ehti pelata vasta 4 reikää

11.8.2018 - 08:22:44


Mikko Korhonen ehti kauden viimeisen major-turnauksen, PGA Championshipin toisesta kierroksesta vain neljä reikää, ennen kuin kilpailu keskeytettiin epävakaiden sääolojen johdosta perjantaina.

Tiiltä kymmenennen kierroksensa aloittanut Korhonen joutui tyytymään heti ensimmäisellä reiällä tuplabogiin. Korhosen avaus suuntautui liikaa vasemmalle, jonka seurauksena hän joutui kirjaamaan korttiinsa yhden rangaistuslyönnin. Kolme muuta reikää hän selvitti par-tuloksin.

Korhonen on yhteistuloksessa par, joka on tällä hetkellä viimeinen jatkokierroksille oikeuttava tulos.

St. Louisia ja Bellerive Golf Clubia kiusanneet ukkosrintamat näyttävät tämänhetkisen ennusteen mukaan liikkuvan kaupungin ohi yön aikana, ja kilpailua on tarkoitus jatkaa seitsemältä lauantaina paikallista aikaa eli kello 15.00 Suomen aikaa.

Kilpailun kärkeen nousi perjantaina Gary Woodland (-10). Hän johtaa kilpailua lyönnillä ennen Kevin Kisneriä (-9). Brooks Koepkaan (-8) eroa on kaksi lyöntiä. Dustin Johnson, Charl Schwartzel, Thomas Pieters ja Rickie Fowler ovat kolmen lyönnin päässä tuloksessa seitsemän alle.

Kilpailun seuratuin pelaaja, Tiger Woods, aloitti toisen kierroksen vahvasti tekemällä kolme birdietä seitsemän pelaamansa reiän aikana.

Siinä missä Woods näyttää etenevän mukaan viikonlopun kierroksille, on mm. Sergio Garcian, Patrick Reedin Phil Mickelsonin ja Henrik Stensonin kilpailu päättymässä karsiutumiseen.

Kilpailussa jaetaan palkintorahaa 10,5 miljoonaa dollaria eli noin 9,1 miljoonaa euroa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!