NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mikko Ilosen kisa pannukakuksi - jätti toisen kierroksen pelaamatta

14.9.2018 - 12:29:33


Suomalaisgolfari Mikko Ilonen ei lähde pelaamaan KLM Openin toista kierrosta Hollannissa. Avauspäivän tulos riitti lahtelaiselle, eikä hän lähtenyt selittelemään vetäytymistään loukkaantumisilla tai muilla tekosyillä.

Golf on välillä raaka laji myös parhaille. Tällä kertaa sen raakuuden sai kokea Mikko Ilonen, jolla lähti mopo pahasti laukalle. Ilonen pelasi tuloksen 82 (+11) ja teki perjantaina aamulla päätöksen jättää pelit kesken.

- Ei selittelyjä, ei ole loukkaantumisia. Kävimme tourin kanssa pienen palaverin ja kerroin lähteväni ja toivotin kanssapelaajille hyvää turnausta, Ilonen kertoi.

Ilosen pelit ovat sujuneet mollivoittoisesti viimeisen neljän kisan aikana. Viimeisten kisojen sijoitukset ovat olleet 140, 140, 115 ja WD. Työpaikka tulevalle kaudelle on kuitenkin kohtalaisen turvassa, joten varsinaista hätää Ilosella ei ole saada peliä nopeasti raiteelleen.

Myös kotipuolessa on pitänyt kiirettä, sillä esikoinen Eino aloitti koulunkäynnin elokuussa, joka saattaa vaikuttaa myös viisinkertaisen voittajan peliesityksiin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!