NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mikko Korhonen jatkoi mahtavaa putkeaan - "Vähän turhauttava päivä"

14.9.2018 - 16:19:37


Mikko Korhonen varmisti jatkopaikkansa golfin Euroopan kiertueen KLM Open -kilpailussa Hollannissa pelattuaan toisen kierroksensa perjantaina 71 lyönnillä (par).

Korhosen yhteistulos -3 tulee riittämään jatkopaikkaan, vaikka toinen kierros on yhä kesken. Oman kierroksensa jälkeen Korhonen jakoi kilpailussa sijaa 36.

”Vähän turhauttava päivä. Löin tiiltä hemmetin hyvin koko päivän, mutta raudoilla oli vaikeuksia jopa osua griineihin, saati päästä birdie-paikoille. Muutaman duffinkin löin”, sanoi kolme birdietä ja yhtä monta bogia perjantaina tehnyt Korhonen.

”Lähipeli oli hyvää ja pelastin muutaman kerran hyvän parin. Aikamoista taistelua koko päivä. Koska tiiltä lähtee hyvin, ei hyvä rautalyöminenkään voi olla kovin kaukana. Rangelle siis”, Korhonen päätti.

Kokenut suomalainen pelaa KLM Openissa seitsemättä kertaa. Hän on edennyt jatkokierroksille jokaisella yrittämällä. Uran paras sijoitus kilpailussa on seitsemäs, vuodelta 2015.

Suomalaisista Mikko Ilonen jätti kilpailun kesken ensimmäisen päivän jälkeen. Kim Koivu (+2) ja Tapio Pulkkanen (+8) ovat pelanneet toisesta kierroksesta vasta pari reikää.

Kilpailua johtaa Kiinan Ashun Wu tuloksella -12.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!