NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomi riisti huippumaalta pisteen lentopallon MM-kisoissa

18.9.2018 - 19:31:01


Suomi nappasi huippumaalta sarjapisteen lentopallon MM-kisojen alkulohkon päätteeksi. Iran voitti Suomen erin 3-2. Ottelu käytiin Varnassa, Bulgariassa.

Suomi varmisti jo edellisellä ottelukierroksella paikan toiselle kierrokselle eli maailman 16 parhaan joukkoon. Joukkue sijoittuu alkulohkossa neljänneksi, ja Iran-ottelu oli merkityksetön loppusijoituksen kannalta.

Iran ei kuulu tunnetuimpiin urheilumaihin, mutta lentopallossa se on kova sana. Joukkue on maailmanlistalla kahdeksantena; viime MM-kisoissa se sijoittui kuudenneksi ja Rion olympialaisissa kaksi vuotta sitten viidenneksi.

Aloituskokoonpanossa Suomella pelasivat passari Eemi Tervaportti, hakkuri Urpo Sivula, keskitorjujat Tommi Siirilä ja Sauli Sinkkonen, yleispelaajat Elviss Krastins ja Sakari Mäkinen sekä libero Lauri Kerminen.

Ensimmäisessä erässä Krastinsin tilalle tuli Niko Suihkonen. Krastins palasi kentälle kolmannessa erässä ja otti Mäkisen paikan. Samuli Kaislaslo korvasi kolmannessa erässä Sivulan.

MM-kisoissa Suomi on voittanut Kuuban ja Puerto Ricon. Jatkolohkon ottelut alkavat perjantaina. Suomi pelaa Milanossa kisaisäntä Italiaa vastaan. Tuomas Sammelvuon valmentama Suomi selviytyi 16 parhaan joukkoon myös viime MM-kisoissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mats Hummels palaa Dortmundiin

19.6.2019 16:06:53