NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen lentopallomiehet mittaavat huiman MM-laadun – katsaus vastustajiin

19.9.2018 - 17:39:53


Mitä lentopallon MM-kisojen ennakkoasetelmiin tulee, Suomi saa toisella kierroksella vastaansa mitä kovinta maailmanlaatua. Ennen MM-kisojen alkua Venäjä rankattiin ykkössuosikiksi. Italia kuului ensisijaisiin haastajiin.

Italian hurjimpiin syömähampaisiin lukeutuvat hakkuri Ivan Zaitsev ja yleispelaaja Osmany Juantorena. Passeja jakelee Simone Giannelli. Italia voitti kaikki viisi alkulohko-otteluaan ja keräsi täyden pistepotin (eli ei antanut yhdellekään vastustajalle erää enempää).

Venäjän kovuus tiedetään, mutta alkulohkossa tuli yllättäen kaksi tappiota. USA ja Serbia voittivat Venäjän. Kokeneen passari Sergei Grankinin ja hakkuri Maksim Mihailovin akseli kylvää kauhua. Dimitri Muserski ja Artem Volvitsh suoritutuvat torjujina.

Hollanti on puolestaan noussut yhdeksi lentopallon MM-kisojen yllättäjistä. Alkulohkossa se yllätti niin Brasilian kuin Ranskan. Ainoa tappio tuli avauspelissä Kanadalle. Michael Parkinsonin torjunnat ja Nimir Abdel-Azizin pistetehtailu ottavat roolia.

Suomi pelaa Italiaa vastaan perjantaina. Hollanti kohdataan lauantaina ja Venäjä sunnuntaina.

Nuorten esiinmarssia

Suomen lentopallomaajoukkue saavutti upeasti paikan MM-kisojen 16 parhaan joukkoon, ja erityistä iloa tuottivat nuorten pelaajien otteet.

Kun maajoukkue- ja arvokisasankarit Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivu ja Antti Siltala jäivät pois kisamatkalta, Suomen mahdollisuuksia epäiltiin. Näyttävimmin suuriin saappaisiin on harpannut yleispelaaja Niko Suihkonen.

Suihkonen nousi Suomen edustusjoukkueeseen pelattuaan loistavasti nuorten EM-kisoissa kesällä.

Lentopallon erikoisjulkaisun (www.lentopallo.info) äänestyksessä Suihkonen nousi ylivoimaisesti Suomen parhaaksi pelaajaksi. Perintöprinsseiksi nousivat arvokisatasolla kokemattomat Sakari Mäkinen ja Samuli Kaislasalo sekä ykköspassariksi vakiintunut Eemi Tervaportti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Marc Marquez juhli MotoGP:ssä

16.6.2019 17:09:48

 

 

Fernando Alonso voitti Le Mansin

16.6.2019 17:04:30