KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mikko Korhonen rakentaa loppukautta nousujohteisesti ja kroppaa kuunnellen

10.10.2018 - 10:13:39


Golffari Mikko Korhonen palaa pelikentille tällä viikolla Englannissa, jossa pelataan perinteikäs ja erittäin kovatasoinen British Masters.

Kilpailussa ovat mukana myös viime viikolla Alfred Dunhill Championshipissä pelioikeutensa seuraavaksi kaudeksi varmistaneet Tapio Pulkkanen ja Mikko Ilonen.

Kuluva kausi on ollut Mikko Korhoselle uran paras. Siitä tulee myös ennätyksellisen pitkä.

Korhonen on pelannut kauden aikana jo 21 kilpailua. Viime vuonna määrä oli sama, mutta tänä vuonna British Mastersin jälkeen edessä on vielä Valderraman kisa ensi viikolla sekä ainakin kaksi finaalisarjan kilpailua ja vuoden päättävä World Cup marraskuussa.

Korhonen on Euroopan kiertueen Race to Dubai -pistelistalla parhaana suomalaisena sijalla 47.

Ennen kauden alkua Korhonen määritteli päätavoitteekseen yltämisen mukaan Dubain finaaliin marraskuun lopussa. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Korhonen nähdään mukana Dubaissa ensimmäistä kertaa urallaan.

Korhonen myöntää, että kausi painaa jo 38-vuotiaan pelurin kropassa. Fyysistä rasitusta kovempi isku oli Korhosen edellisen kilpailun, Portugal Mastersin, viimeinen väylä. Korhonen löi sillä kaksi palloa vesiesteeseen ja tippui niiden seurauksena kärkikamppailusta sijalle 12.

- Kaksi viikkoa meni aika lailla irti mailoista. Ei ollut juurikaan paloa treenata, Portugalin pettymys oli niin kova. Vähän tuskaista on ollut, paikat aika jumissa. Nyt lähdetään eteenpäin pienin askelin, hän kertoi tiedotteessa.

- Loppukausi täytyy ottaa tosi kevyesti. Jokaisessa kisassa ei voi pärjätä, ei vaan riitä energia. Täytyy yrittää rakentaa loppukautta nousujohteisesti koko ajan kroppaa kuunnellen, Korhonen suunnitteli.

Korhonen käynnistää kilpailunsa ensimmäisten joukossa kello 9.50 Suomen aikaa. Ilonen on lähtövuorossa kello 14.55 ja Pulkkanen kello 15.05.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TPS solmi kaksi jatkosopimusta

13.12.2018 19:49:19