NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Koululentiskampanjaan mukaan ennätysmäiset 130 000 lasta

10.10.2018 - 12:04:52


Jokasyksyiseen Koululentiskampanjaan osallistuu tänä vuonna ennätysmäärä kouluja ja lapsia. Kampanjaan on ilmoittautunut peräti 559 koulua ja lapsia kampanjaan osallistuu noin 130 000.

Kouluja on mukana nyt 69 enemmän kuin viime vuonna ja kampanjaan osallistuu 15 000 lasta viime kertaa enemmän. Kampanjaviikko on tänä vuonna 29.10.-2.11.

Lentopalloliitto järjestää vuosittain Koululentiskampanjan, joka tarjoaa valmista materiaalia ja välineitä lentopallon pelaamiseen kouluissa. Koululentiskampanjalla pyritään innostamaan oppilaita lentopallon pariin sekä ideoimaan opettajien avuksi helposti toteutettavia ja hauskoja tuntimalleja.

Koululentisviikon liikuntatunneilla teemana on lentopallo; pallotemput, temppuradat ja helpot pelisovellukset ja vaikkapa lentisturnaus hauskan viikon päätteeksi.

Lentopallo on erinomainen laji pienille koululaisille: joukkuepelinä se edistää sosiaalisia taitoja ja on lajina väkivallaton pelaajien ollessa kosketuksissa vain palloon. Lentopalloliitto ja kymmenien paikkakuntien lentisseurat ovat jo vuosia tehneet yhteistyötä koulujen kanssa lajin ja lentistuntien kehittämiseksi koululiikunnassa.

Yhteistyössä LähiTapiolan kanssa Lentopalloliitto lähettää jokaiselle kampanjaan ilmoittautuneelle koululle yhden Mikasa SKV5 -lentopallon.

Kampanjaviikon aikana julkaistaan Koululentiksen YouTube- ja Facebook-sivuilla joka päivä yksi video, jossa annetaan ideoita ja vinkkejä koululentistunneille. Myös aiemmat vinkkivideot löytyvät YouTubesta.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Lahdella kauden vaikein ottelu

18.6.2019 22:34:55