NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

VaLePa aloittaa tänään taistelunsa kohti lentopallon Mestarien liigaa

10.10.2018 - 17:18:07


Lentopallon Suomen mestari VaLePa aloittaa taistelunsa kohti Mestarien liigaa keskiviikkona.

VaLePa (eurokentillä sponsoroidusti Ford Store Levoranta Sastamala) ottaa kotikentällään mittaa Turkin mestarista Istanbul BBSK:sta. Ottelu pelataan Sastamalassa kello 18.30 alkaen.

Tänä syksynä VaLePan tie Mestarien liigan alkulohkoihin on todella mutkikas. Viimevuotisen lohkopaikan uusiakseen suomalaisjoukkueen on voitettava kolme kivikovaa vastustajaa kaksiosaisissa otteluissa.

VaLePan valmentaja Radovan Gacic tuntee BBSK:n vahvuudet.

- Joukkueen vahvuus on, että he ovat pelanneet pitkään yhdessä. Turkki ei pelannut MM-kisoissa, joten joukkue on saanut valmistautua tulevaan kauteen jo elokuun alusta. He ovat rauhassa hioneet torjunta- ja puolustuspeliä. Aloitussyöttö on tärkeä, ja pitää välttää siinä turhia virheitä, sanoo Gacic.

Vaikka tappio Mestarien liigan karsintakierroksilla tulisi, VaLePan europelit jatkuvat. Koska Mestarien liigassa pelaa vain 20 joukkuetta, riittää kakkostasolle CEV Cupiinkin rutkasti tasoa. Mestarien liigasta putoaminen olisi VaLePalle pettymys, muttei maailmanloppu.

VaLePalla on loistava pelaajamateriaali, sen täydellisti huipputorjuja Tommi Siirilän viime hetken kiinnittäminen. Suomen maajoukkuemiehiä joukkueessa ovat myös Mikko Esko, Urpo Sivula, Niko Suihkonen ja Markus Kaurto.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Lahdella kauden vaikein ottelu

18.6.2019 22:34:55