NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ada Hautala upeasti nuorten olympialaisissa ottelufinaaliin

11.10.2018 - 10:30:30


Oulun Pyrinnön Ada Hautala voimisteli tiensä nuorten olympialaisten ottelufinaaliin Buenos Airesissa Suomen aikaan viime yönä. Hautala sinetöi paikkansa finaaliin pysyvällä ja ehjällä puomisarjalla. Nelipäiväiset karsinnat alkoivat sunnuntaina permannolla ja jatkuivat keskiviikkoon asti päättyen puomiin.

Jokaisella telineellä Hautala näytti vahvaa tekemistä. Kisan aloitustelineellä permannolla hän suoritti ehjän sarjan, josta nappasi pisteet 12,000 ja sijan 17. Toisella kisatelineellä hypyssä Ada teki lennokkaat hypyt, joista pisteet 12,728 sekä sijoitus niin ikään 17. Toisessa hypyssä rajanylitys, mutta muuten hypyt olivat siistit ja lennokkaat.

Kolmantena kisapäivänä kilpailtiin nojapuut. Hautalan sarja oli melkein todella hyvä, harmittava virhe puikkauksessa aiheutti sarjaan pysähdyksen. Tästä huolimatta pisteet 11,533 ja sijoitus jälleen 17. Viimeisenä karsintapäivänä voimisteltiin puomilla, jolla Ada teki upean sarjan voimistellen pistein 12,033 sijalle 10. eli toiselle varasijalle finaaliin. Ehjällä puomisarjalla Hautala varmisti myös paikkansa neliottelufinaaliin, ensimmäistä kertaa suomalaisen tyttöjen telinevoimistelun historiassa. Onnistunut puomisarja nosti Adan neliottelun sijalle 11., kun finaaliin pääsevät neliottelun 18 parasta. Ottelufinaali voimistellaan Suomen aikaa perjantain myöhäisillassa.

Rytmisen voimistelun edustaja Aurora Arvelo Olarin Voimistelijoista kilpaili kahtena päivänä. Ensimmäisenä päivänä Arvelon jännitys näkyi vanneohjelmassa, jossa tuli iso pudotus sekä muutaman vaikeusosan jääminen vajaaksi, pisteet 12,950. Päivän toinen väline, pallo, sujui huomattavasti vahvemmin. Pallo-ohjelmasta pisteet 15,150.

Toiseen kilpailupäivään rytmisessä voimistelussa kuuluivat keila- ja nauhaohjelma. Keilaohjelmassa Arvelolle tuli pudotus riskiheitossa, muuten suoritus oli näyttävä ja puhdas. Pisteet keilaohjelmasta 14,500. Nauhaohjelma onnistui ilman isoja virheitä ja siitä pisteet 13,200.

Arvelon paras sijoitus oli pallo-ohjelmalla yhdeksäs sija ja ottelufinaaliin hän on neljännellä varasijalla eli sijalla 12, kun kahdeksan parasta kilpailevat ottelufinaalissa.

Lähde: Tiedote. Kuva: Voimisteluliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näitä lisää, Kevin Lankinen!

Uutinen sisältää videon
26.5.2019 13:37:21