NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Salibandyliiga maaottelutauolle Happeen vierasvoitolla

15.10.2018 - 21:33:49


Salibandyliigassa on edessä kymmenen päivän maaottelutauko, jonka aikana joulukuun Prahan MM-turnaukseen tähtäävä miesten maajoukkue kohtaa EFT-turnauksessa Uppsalassa Tshekin, Sveitsin ja Ruotsin. Tänään pelattiin Tampereella viimeinen taukoa edeltävä liigaottelu, ja Happee haki pisteet Kooveelta maalein 5-4.

Koovee ja Happee kiitivät vielä päätöserän puolivälissä tasalukemissa 3-3, mutta sitten koitui isäntien Aleks Sillanpään kaksiminuuttinen kiinnipitämisestä kalliiksi. Mika Kohonen pommitti kuvion alimman miehen paikalta Happeen johtoon, ja kohta Jami Manninen kiskaisi oman kuljetuksensa päätteeksi takayläkulmaan kahden maalin eron. Kooveen Samuli Salomaa kavensi vielä illan kolmannella osumallaan, mutta tasoitukseen saakka ei aikaa riittänyt. Jami Manninen oli kahdella maalillaan ja yhdellä maalisyötöllään Happeen tehokkain.

Classic ja SPV ovat maaottelutaukoon mennessä voittaneet kaikki ottelunsa, mutta Classic on kaksi ottelua enemmän pelanneena kerännyt kuuden pisteen etumatkan. Hännillä OLS on jäänyt Karhuista yhden pisteen.

Salibandyliiga jatkuu 25.10. ottelulla Steelers–TPS.

Lähde: Salibandyliiton tiedote. Kuva: Salibandyliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kärpät luottaa tuttuun kaavaan

23.4.2019 13:19:50