NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Reilut 300 uimaria kisaa viikonloppuna Jyväskylän GP-kisoissa

19.10.2018 - 12:15:10


Lyhyen radan Grand Prix -uinnit kisataan lauantaina ja sunnuntaina Jyväskylän AaltoAlvarissa Swimming Jyväskylän isännöiminä. Kisoihin saapuu 336 uimaria 37 uimaseurasta.

Ulkomailta saapuu kaksi pientä joukkuetta, norjalaisen Bergen SC:n ja itävaltalaisen SC Innsbruckin edustuksista. Kilpailuiden ohjelma mukailee maailmancupin ohjelmistoa, ja lisäksi ratkottavina on 4x50 metrin SM-viestit. Aamuisin uidaan alkueriä ja iltaisin finaaleja, lyhyillä 50-100 metrin matkoilla kisataan myös B-finaalit. Kisapäivien aikana kerätään GP-pisteitä, joiden perusteella sunnuntai-iltana palkitaan viisi avoimen sarjan ja kolme vammaisuintisarjan uimaria.

Kotimaassa treenaavista kärkiuimareistamme GP-altaalla ovat mukana kaikki, lukuun ottamatta Matti Mattssonia. Maajoukkueuimareiden syyskauden päätähtäin siintää joulukuisissa Kiinan lyhyen radan MM-uinneissa. Niihin on tällä hetkellä saavuttanut tulosrajan seitsemän uimaria, Ida Hulkko, Mimosa Jallow, Veera Kivirinta, Jenna Laukkanen, Ari-Pekka Liukkonen, Riku Pöytäkivi ja Andrei Tuomola. Heistä vain Floridassa harjoitteleva Hulkko puuttuu GP-kisoista.

Lähde: Uimaliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noloa, Arsenal! Ruma tappio uhkaa

24.4.2019 22:36:53