NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Raision Loimu kellisti Tiikerit selkein lukemin juhlaottelussaan

20.10.2018 - 12:28:19


Raision Loimu juhli 60-vuotista taivaltaan Kerttulan liikuntahallissa kukistamalla perjantaina lentopallon Mestaruusliigan kamppailussa Kokkolan Tiikerit suoraan luvuin 3-0 (25-23, 25-16, 25-20). Loimulla oli ennen juhlaottelua voittotili vielä avaamatta ja alla oli tappiot VaLePalle, Hurrikaanille ja Lakkapäälle.

Tiikereillä oli kauden viidestä ottelusta koossa kolme voittoa ja kaksi tappiota.

- Oli meillä ehkä vähän ylimääräistä painetta näin juhlaviikonloppuna, mutta kerroin joukkueelle että tästäkin ottelusta jaetaan ihan normaalit kolme pistettä. Meillä oli nyt paremmin aikaa opetella uuden joukkueemme yhteispeliä. Aiemmissa otteluissa loukkaantumiset ja Samuli Kaislasalon mukaan tuleminen aiheuttivat vielä vähän epävarmuutta. Pelasimme tänään erittäin hyvin ja olen todella tyytyväinen tulokseen, kommentoi Loimun päävalmentaja Christophe Achten seuran tiedotteessa.

Ottelun paras pistemies oli Loimun Ossi Rumpunen, joka teki 16 pistettä tehoin +12.

- Tähän on uskottu, että saadaan oma peli uomiin. Se näyttää sitten tuolta, kun pelataan oikeasti hyvin. Meillä oli halu pelata juhlapelissä hyvin, vaikkakin se ei ollut meille pääasia, mutta kiva että se osui tähän juhlapeliin. Sanoin ennen peliä jätkille että tämä on nyt sellainen Kerttula kun sen kuuluukin olla, eli paljon porukkaa ja meteliä ja mahtava fiilis, kehui Rumpunen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!