NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Salibandynuoret kukistivat aamupelissä Tshekin

20.10.2018 - 13:31:42


Suomen U19-poikien salibandymaajoukkue voitti myös toisen ottelunsa Uppsalan neljän maan EuroFloorball Tour -turnauksessa, kun Tshekki kaatui aamulla klo 9.45 alkaneessa ottelussa 8-5. Sunnuntaina Suomi saa vastaansa isäntämaa Ruotsin.

Suomen parhaana palkittu Markus Salmi sivalsi Konsta Haukkalan poikkisyötöstä valkopaidat johtoon jo sekunnin pelin jälkeen, mutta avauserä oli Suomelle vaikea. Tshekki tasoitti kahdesti, ja vasta Konsta Haukkalan 3–2-maali soi erätauolle johtoaseman.

Toisessa erässä ja kolmannessa Suomi repi johdon jo lukemiin 6-2, mutta lopusta ehti vielä tulla vaikea. Parin Suomen oman alueen pallonmenetyksen jälkeen Tshekki hiipi jo tilanteeseen 7-5 ennen kuin Jasper Juutin omasta kuljetuksesta etukulmaan sijoittama 8-5 rauhoitti lopun.

- Aika vaikea lähtö. Vaikka leireillä on pelattu aamupelejä, oli yllättävän hankalaa, päävalmentaja Atte Juuti pohti Salibandyliiton tiedotteessa.

- Ei maltettu liikkua ja laittaa palloa liikkeelle ja tehdä niitä asioita, mitä piti. Oltiin painotettu, että ollaan parempi joukkue pelaamaan salibandya, mutta se ei ihan näkynyt. Erätauolla sitten ei piirretty mitään vaan muistutettiin pelaajille vain, että tekemisen pitää olla paremmalla tasolla.

Markus Salmi oli kahdella maalillaan ja kahdella maalisyötöllään Suomen aamun pistehai. Konsta Haukkala merkkautti 2+1, Jasper Juuti 2+0, Kaapo Siekkinen 1+1 ja Jani Rauhala 0+2.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kärpät luottaa tuttuun kaavaan

23.4.2019 13:19:50