NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Petteri Nykky avaa, miksi salibandyliigan kuumin pelaaja tippui MM-joukkueesta

6.11.2018 - 15:57:43


Suomen miesten salibandymaajoukkueen päävalmentaja Petteri Nykky ei nimennyt SPV-tähti Jari Hankkiota MM-joukkueeseen, joka julkistettiin tänään.

Hankkion näytöt ja kokemus maajoukkuepeleistä ovat vähäiset, miksi hänen tippumisensa oli jokseenkin odotettavissa. Siitä huolimatta moni uskoi SPV-laiturin nimen löytyvän MM-joukkueen listalta.

Hankkio on takonut tällä kaudella salibandyliigassa yhdeksässä ottelussa huimat 28 maalia ja 37 tehopistettä. Hän on iskenyt viidessä viimeisessä ottelussa peräti 22 maalia.

Päävalmentaja Nykky avasi syitä, miksi Hankkio jäi lopulta rannalle.

- Hankkion kohdalla oli minulta huonoa, etten huomannut häntä kokeilla aikaisemmin, mutta siinä on kova varamies, jos joudutaan ottamaan ykkös- tai kakkoskenttiin. Toisaalta hänellä on alla loukkaantumisia eikä ole minun aikanani maajoukkueessa käynyt, ja hän kertoi, ettei omasta mielestäänkään ole vielä siinä kunnossa kuin haluaisi. Lapa on kuitenkin tällä hetkellä Telluksen kuumin ja toivottavasti pysyykin jos tarvitaan ja viimeistään tulevia tapahtumia ajatellen, Nykky sanoi Salibandyliiton tiedotteessa.

Hankkion lisäksi sivuun jäivät myös Henri Johansson ja Jami Manninen.

- "Henkan" kanssa oli koko kesän selvää, että hän ei ole käytössä, mutta on, jos tarvetta kisoissa ilmenee.

- Kovia pelaajia jäi 20 nimen ulkopuolelle, mikä on valmennuksen kannalta positiivinen ongelma mutta samalla aina harmi. Toivottavasti se kuitenkin sisuunnuttaa pelaajia tekemään vielä paremmin töitä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kärpät luottaa tuttuun kaavaan

23.4.2019 13:19:50