NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Dicken ei onnistunut yllättämään – Cocks käsipallocupin loppuotteluun

7.11.2018 - 23:15:28


Käsipallon Suomen cupin toinen välierä pelattiin keskiviikkona Helsingin Pirkkolassa Dickenin ja Cocksin välillä, ja tällä kertaa Cocks vei huippukohtaamisen nimiinsä vahvan toisen jakson turvin.

Ottelu alkoi Cocksin komennossa, ja nopealla tahdilla vieraat menivät jo 5-2 johtoon. Dicken käynnisteli vielä koneistoaan, ja pääsikin hyvin otteluun sisään noin 10 minuutin kohdalla. Lauttasaarelaiset kuroivatkin eron nopeasti umpeen, ja meni jo 10-8 johtoon jolloin Cocks käytti ensimmäisen aikalisänsä, se toimi, kun Cocks teki seuraavat neljä maalia mennen 12-10 johtoon.

Dicken pysyi hyvin kannoilla aina 25. minuutille asti, jolloin synkkä hetki vei vieraat neljän maalin taukojohtoon lukemissa 12-16.

Toinen jakso alkoi tasaisissa merkeissä, mutta Cocksin tiivis puolustus ja Dickenin heikko hyökkäyspelaaminen näkyi pikkuhiljaa taululla, kun Cocks venytti johtoaan tasaiseen tahtiin.

Viimeinen vartti pelailtiin loppuun eikä voittajasta ollut epäselvyyksiä, loppunumerot kirjattiin lukemin 23-30, ja Cocks ansaitusti Cupin loppuotteluun, jossa se kohtaa HIFK:n joulukuun 1. päivänä.

Valdar Noodla ei ollut tyytyväinen joukkueensa hyökkäystekemiseen: ”Pelasimme huonosti hyökkäyksissä, jotka johtivat vastustajan helppoihin nopeisiin hyökkäyksiin. Käytännössä tuo 7 maalin ero selittyy Cocksin vastahyökkäyksillä.”

Gintaras Savukynas oli tyytyväinen vieraiden peliin: ”Joukkue lähti keskittyneenä peliin ja vaikka ensimmäinen jakso oli tasainen, pystyimme kontrolloimaan ja dominoimaan toista jaksoa.”

Daniel Remy


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kärpät luottaa tuttuun kaavaan

23.4.2019 13:19:50