NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Sopimus purettiin yhteisymmärryksessä” – pelaajaliikenne villinä Mestaruusliigassa

10.1.2019 - 20:53:35


Pelaajasiirrot ovat mahdollisia lentopallon Mestaruusliigassa vielä tammikuun ajan. Vuoden ensimmäisellä kokonaisella viikolla alkoikin tulla vipinää.

Maajoukkuehakkuri Samuli Kaislasalo siirtyy Kreikan liigaan ja Foinikas Syrosin joukkueeseen. Alkukauden hän edusti Raision Loimua ottelukohtaisella sopimuksella.

Loimu kertoo verkkosivuillaan, että seura hankkii mahdollisesti uuden hakkurin. Toinen vaihtoehto on peluuttaa Ossi Rumpusta päähyökkääjänä.

Kreikan liigassa vaikuttaa entuudestaan Eemi Tervaportti. Hän passaa Olympiakosin ryhmässä.

Myös Vantaa Ducksilla on hakkurihaasteita. Brasilialainen Thiago Maciel ei ole palannut joululomilta, ja hänen liittymisensä takaisin vantaalaisjoukkueeseen on epävarmaa. Vuoden ensimmäisessä ottelussa hakkurina pelasi Karl Külaots.

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa OrPo vahvistuu Tiana Dockerylla. Dockery, 25 vuotta ja 178 senttimetriä, on hyväpomppuinen yleispelaaja. Oriveden Sanomien mukaan Dockery saattaa olla edustuskelpoinen jo lauantaina ottelussa LP-Vampulaa vastaan.

LiigaPloki ja Darian Mack purkivat välisensä sopimuksen. Seura kertoo pesäeron syntyneen yhteisymmärryksessä.

Tilalle astuu hakkuri Alex Donaghy. Kanadalaisella on kokemusta Pohjois-Amerikan yliopistolentopallosta. Hän toimi Mount Royal Cougars -joukkueen kapteenina.

Nurmon Jymy on puolestaan ottanut testiin yleispelaaja Tai Manu-Olevaon. Hän on kotoisin Havaijilta, ja pelikokemusta löytyy muun muassa Sveitsistä ja Filippiineiltä. Manu-Olevao on mukana ottelussa Pölkky Kuusamoa vastaan 18. tammikuuta. Koeajan mitta on kaksi viikkoa.

Lähde: www.lentopallo.info


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!