NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kansas City Chiefs voitti NFL:n playoff-kotiottelun neljännesvuosisadan tauon jälkeen

13.1.2019 - 02:45:32


Kansas Cityssä juhlitaan vihdoin kotivoittoa amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan pudotuspeleissä. Paikallinen Chiefs kukisti lauantaina Indianapolis Coltsin 31-13 ja eteni AFC-konferenssin loppuotteluun.

Kansas City oli voittanut playoff-kotiottelun edellisen kerran 25 vuotta sitten. Chiefs oli sen jälkeen ehtinyt hävitä kannattajiensa edessä pudotuspeleissä kuusi kertaa, muun muassa kahdella edellisellä kaudella.

Kansas City karkasi ensimmäisellä neljänneksellä 14-0 -johtoon. Touchdownin rynnivät keskushyökkääjä Damien Williams ja laitahyökkääjä Tyreek Hill.

Kansas City kasvatti toisella neljänneksellä eroa potkumaalilla ennen kuin Indianapolis pääsi kaventamaan hieman harvinaisemmalla tavalla. Colts blokkasi Chiefsin lentopotkuyrityksen ja vei pallon maalialueelle.

Kansas City onnistui tekemään illan kolmannen touchdowninsa ennen taukoa. Tällä kertaa asialla oli pelinrakentaja Patrick Mahomes.

Indianapolisin toiveet kokivat pienen herätyksen kolmannen neljänneksen lopussa, kun vieraat pakottivat Mahomesin rähmäämään. Paluu maan kamaralle tuli kuitenkin nopeasti, kun Coltsin pelinrakentaja Andrew Luck rähmäsi vain 10 sekuntia myöhemmin.

Indianapolis sai kavennettua viimeisellä neljänneksellä Luckin syötettyä laitahyökkääjä T.Y. Hiltonin touchdownin, mutta eivät vieraat enää vakavasti uhanneet Kansas Cityn voittoa. Chiefsin keskushyökkääjä Darrel Williams viimeisteli loppunumerot touchdownillaan.

Kansas City oli päässyt suoraan pudotuspelien toiselle kierrokselle. Chiefs saa AFC:n loppuottelussa vastaansa New England Patriotsin tai Los Angeles Chargersin.

Indanapolis oli tiputtanut ensimmäisellä kierroksella Houston Texansin. Colts oli nähty pudotuspeleissä edellisen kerran neljä vuotta sitten.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!