NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Savo Volley joutui kovaan pyöritykseen eurokentillä

16.1.2019 - 23:48:53


Savo Volley sinnitteli ensimmäisen erän Sloveniassa Challenge Cupin toisessa osaottelussa mainiosti pelissä mukana, mutta kun se kääntyi niukasti kotijoukkueelle, naksahti savolaisten selkäranka niin, että kaksi seuraavaa erää menivät näytöstyyliin slovenialaisille.

Ottelun loppulukemat kirjattiin 3-0 (25-23, 25-15, 25-17), ja kun ensimmäinen ottelu Suomessa oli päättynyt Savo Volleylle 3-2, Calcit Volley Kamnik meni jatkoon pistein 4-2.

Kamnik kohtaa puolivälierissä italialaisjoukkue Vero Volley Monzan, joka pudotti 3-0 ja 3-1 -voitoilla Belgradin Punaisen Tähden Crevena Zvezdan jatkosta.

- Ensimmäisessä erässä meillä oli tilaisuutemme, ja voitto siinä olisi ollut tärkeä, tunnusti Savo Volleyn päävalmentaja Jukka Tuovinen.

Toisen erän jälkeen torjunnat olivat kotijoukkueelle murskaavasti 8-1, eikä kolmas erä paljon lukemia parantanut – koko ottelussa Savo Volley otti kolme torjuntaa, vastustaja neljätoista.

- Torjuntamäärien ero kertoo vastustajan hyvyydestä, tunnusti Tuovinen.

- Me emme saaneet peliämme rullaamaan samalla tavalla kuin ensimmäisessä pelissä. Puolustimme palloja hyvin peliin, mutta niistä teimme pisteitä vain 20 prosentista, kun vastustajalla vastaava lukema on 54, murehti Tuovinen.

Lähde: Tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!