NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Brasilialainen Wesley Pinheiro Suomen beach volleyn valmennustiimiin

22.2.2019 - 12:05:11


Suomen Lentopalloliitto ja brasilialainen Wesley Pinheiro ovat allekirjoittaneet vuoden 2020 Tokion olympialaisiin saakka ulottuvan valmentajasopimuksen.

Pinheiro toimii jatkossa Riikka Lehtosen ja Niina Ahtiaisen vastuuvalmentajana Kai Liukkosen jatkaessa beach volleyn päävalmentajana sekä Taru Lahti-Liukkosen ja Anniina Parkkisen henkilökohtaisena valmentajana.

- Molemmilla erinomaisilla joukkueilla on nyt oma vastuuvalmentajansa. Tämän odotetaan olevan se tarvittava steppi, jolla suomalainen beach volley -pari tai jopa parit saavuttavat historiallisen olympiapaikan Tokioon 2020, Liukkonen uskoo.

43-vuotias Pinheiro on suomalaisille ennestään tuttu. Hän on toiminut lajin parissa yli kaksi vuosikymmentä ja piipahtanut useaan otteeseen myös Suomessa.

- Olen erittäin ylpeä saadessani valmentaa Riikkaa ja Niinaa. Uskon tähän joukkueeseen, Pinheiro sanoo.

Yhteistyö Lehtosen ja Ahtiaisen kanssa alkoi kuukauden mittaisella harjoitusleirillä Brasilian Fortalezassa.

- Olemme todella innoissamme uudesta brasilialaisesta valmentajasta. On mielenkiintoista nähdä hänen toimintatapansa ja motivoivaa päästä oppimaan uutta, Lehtonen iloitsee.

- Olemme edelleen yksi iso tiimi, vaikka meillä on eri valmentajat ja hieman eri tiet treenien ja leirien suhteen, Ahtiainen muistuttaa.

Lahti-Liukkonen ja Parkkinen valmistautuvat kauteen parhaillaan Tshekissä. Tämän jälkeen he treenaavat viikon Suomessa ja siirtyvät sen jälkeen kuukaudeksi Teneriffalle. Lehtonen ja Ahtiainen puolestaan leireilevät ennen huhtikuun Kiinan turnausta vielä kuukauden verran Brasiliassa.

Molemmilla pareilla kauden päätavoitteet ovat MM-kisat ja turnaukset, joissa on jaossa isoimmat rankingpisteet olympiakarsintaa silmällä pitäen.

Kuva: Suomen Lentopalloliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super-Kiviranta! Leijonat johtoon

19.5.2019 21:34:26