NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Aino-Kaisa Saarinen ja Petri Keskitalo SUL:n markkinointiyhtiön hallitukseen

13.3.2019 - 23:29:59


Suomen Urheiluliiton (SUL) hallitus hyväksyi kokouksessaan puheenjohtaja Sami Itanin esityksen SUL:n markkinointiyhtiön Track and Field Finland Oy:n (TFF) uudesta hallituksesta.

Uudessa TFF:n hallituksessa aloittavat Helsingin yliopiston Kuluttajatutkimuskeskuksen professori Mika Pantzar, rakennusyhtiö Jatke Oy:n markkinointijohtaja ja entinen kymmenottelija Petri Keskitalo, Salpausselän kisojen pääsihteeri Aino-Kaisa Saarinen, sekä pitkän linjan vakuutus- ja finanssialan hallitusammattilainen Olli Latola.

Itani toimii myyntiyhtiön hallituksen puheenjohtajana. Grano Oy:n kaupallinen johtaja ja tunnettu urheiluvaikuttaja, Jukka-Pekka Vuori, on hallituksessa Senior Advisor -roolissa.

– Olen äärimmäisen ylpeä ja kiitollinen tästä timanttisesta tiimistä, jonka johdolla tiedän meidän kaupallisen toiminnan kehittyvän tulevaisuudessa. Tunnen jokaisen hallitukseen valitun henkilökohtaisesti, tiedän heidän vahvan erityisosaamisensa ja palon auttaa suomalaista yleisurheilua, joten selkeästi roolitettu ja asiantunteva hallitus on nyt kasassa, Itani sanoo.

Hallitus päätti viedä kevään liittovaltuustoon useita sääntömuutosesityksiä, joilla muiden muassa varmistetaan, että liiton hallinnossa olisi eri paikoilla jatkossa enemmän naisia. Liittovaltuustolle eteni myös esitys SUL:n hallinto- ja taloussäännön päivittämisestä.

Lähde: SUL


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!