NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Koskelolla kova viikko takana - iso viikko edessä

18.3.2019 - 18:21:51


Lentopalloilija Roosa Koskelolla on parhaillaan menossa melkoisen tärkeät hetken saksalaisjoukkueensa kanssa. Viime viikko piti forssalaislähtöisellä liberolla sisällään kolme ottelua, joista kaksi todella tärkeää. Näistä molemmista tuli tappiot, mutta ne eivät katkaisseet mitenkään Stuttgartin hienon kauden kulkua.

Mestarien liigassa Stuttgart hävisi ensimmäisen puolivälierän italialaisjoukkue Novaralle kotonaan 1-3. Vastapuolella italialaissupertähti Paola Egonu (33 pistettä) ja 40-vuotias legenda Fransesca Piccinini (10) loistivat kirkkaina. Toinen osaottelu pelataan torstaina italiassa.

kärkikamppailussa torstaina Stuttgart koki ensimmäisen tappionsa, mutta niukimmalla mahdollisella tavalla 2-3 Schwerinille.

- Tiukka ja kovatasoinen vääntö. Teimme huikean nousun neljännessä erässä voittoon. Olimme 5-6 pinnaa perässä koko ajan ja vielä 18-23. Itselläni oli todella vähän töitä sekä vastaanotossa että puolustuspäässäkin. Saattaa olla että oli vielä todella tärkeä saada tästä pelistä tuo piste, Koskelo totesi.

Lauantaina Stuttgart löi Suhlin vieraissa 3-0 ja on ennen viimeistä peliään neljä pistettä Schwerinin edellä, jolla on kaksi peliä jäljellä. Stuttgart saa päätöspeliin vastaansa lauantaina sarjanelosen Potsdamin.

Pohjettaan edelleen potevan Laura Pihlajamäen Wiesbaden löi Piia Korhosen Dresdenin 3-0. Korhonen pelasi koko pelin tehden kahdeksan pistettä.

- Ehjä hyvä ja tasainen esitys joukkueelta. Joka osa-alue toimi mukavasti, Pihlajamäki kuvaili.

Wiesbaden on kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa eli se on saamassa Stuttgartin vastaansa puolivälieriin. Dresden on runkosarjan kolmospaikkansa jo varmistanut.

Ranskassa nähtiin puhtaista suomalaisvoittoja. Daniela Öhmanin Beziers löi kotonaan Paris St-Cloudin 3-0, Michaela Madsenin Cannes Quimperin 3-0 ja Kaisa Alangon Nantes vieraissa Mouginsin 3-0. Öhmanin saalis oli kolme pistettä, Madsenin neljä ja koko pelin tutusti passanneen Alangon yksi. Runkosarjaa on jäljellä kuusi kierrosta ja Cannes on toisena, Nantes neljäntenä ja Beziers kuudentena.

Roosa Laakkosen Evereux on pelannut Ranskan kakkosliigan jatkosarjassa neljä peliä kymmenestä voittaen niistä yhden. Evereux on nyt kuuden joukkueen lohkossa neljäntenä makean Bordeaux-voiton myötä. Laakkonen pelasi erinomaisesti tehden 14 pistettä

- Toivottavasti tästä saatiin itseluottamusta, jota meiltä on puuttunut, Laakkonen jutusteli.

Sveitsin puolivälierissä Katja Kylmäahon ja Jessica Kososen Lugano hävisi kaksi kertaa NUC Volleyballille 0-3.

Ruotsissa aloitettiin puolivälierät ja Iida Murron Örebro otti avausvoiton Lindesbergistä 3-0. Murto teki yhden pisteen ässäsyötöllään. Välieriin selviää kolmella voitolla.

Lähde: Tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!