NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

EräViikingit nimesi uuden päävalmentajansa, tähtipelaaja sorvasi jatkosopimuksen

20.3.2019 - 15:42:17


Miesten salibandyliigan EräViikingit on nimennyt uudeksi päävalmentajakseen Bengt Lodeniuksen, joka saapuu seuraan LASB:n organisaatiosta. Lodenius seuraa tehtävässä Mika Ahosta.

ErVi tiedotti Lodeniuksen sopimuksesta tänään YouTube-kanavallaan. Hän hyppää seuran peräsimeen 2+1-vuotisella sopimuksella.

Lodenius on työskennellyt aiemmin sekä ErVissä että sen edeltäjissä, SSV:ssä ja Tapanilan Erässä.

Hänen valmennusryhmäänsä tulevat kuulumaan apuvalmentajat Tomi Rastas ja Joni Hiltunen, maalivahtivalmentaja Tony Bäcksbacka sekä fysiikkavalmentaja Jukka Lehto.

- Todella hieno päästä mukaan, tai voisi sanoa takaisin seuraan. EräViikingit on hakemassa muutosta, minulla on kiitollinen olo, että pääsen toteuttamaan tätä muutosta. Toisaalta on myös hienoa päästä takaisin tuttuun ympäristöön tekemään töitä tuttujen ihmisten kanssa. Täällä on paljon pelaajia, joiden kanssa pääsen jälleen tekemään töitä. Todella kovalla innolla odotan ensi kautta, tunnelmoi Lodenius seuran tiedotteessa.

- Tulemme olemaan aktiivisia. Haluamme pelata ennen kaikkea laadukkaasti sekä sellaista peliä, että meitä halutaan tulla katsomaan paikan päälle. Halutaan olla sellainen joukkue, että kannattajamme voivat olla meistä ylpeitä.

ErVin kausi päättyi tänä keväänä puolivälieriin, jossa se hävisi SPV:lle.

Seura tiedotti samalla, että joukkueen kapteeni Jani Kukkola jatkaa ErVissä kaksivuotisella sopimuksella.

- Meillä on kasassa tällä hetkellä 23 pelaajasopimusta. Lisäksi neuvotteluita käydään vielä 3-4 pelaajan kanssa. Tavoitteena on ollut leventää liigajoukkueen rinkiä ja vahvistaa nykyistä joukkuetta, taustoitti seuran urheilujohtaja Joonas Naava.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!