NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Nyt tiedätte miksi olen kaljuuntumassa" - Tiger Woods palasi major-voittajaksi 11 vuoden tauon jälkeen

15.4.2019 - 06:40:10


Tiger Woods on palannut golfin major-voittajaksi. 43-vuotias yhdysvaltalainen juhli sunnuntaina päättyneessä Mastersissa.

Major-voitto oli Woodsille uran 15:s. Hän oli juhlinut major-turnauksessa viimeksi vuoden 2008 US Openissa.

- Takaysillä olisi voinut käydä monella eri tavalla. Niin monilla jätkillä oli mahdollisuus voittaa. Tuloslistan kärjessä oli ruuhkaa ja kaikki pelasivat hyvin. Draamaa ei olisi voinut olla enempää. Nyt tiedätte, minkä takia olen kaljuuntumassa. Tämä on vaikeaa, Woods sanoi Mastersin verkkosivuilla.

Woods voitti Mastersin yhden lyönnin erolla. Hänen yhteistuloksensa oli -13. USA:n Brooks Koepka, Dustin Johnson ja Xander Scahuffele jakoivat toisen sijan. Päätöspäivään kahden lyönnin johdossa lähtenyt Italian Francesco Molinari päätyi jaetulle viidennelle sijalle.

- Tuo oli varmaan makein takaysi, jossa olen koskaan ollut mukana major-turnauksessa. En tiedä, miltä se näytti tv:ssä, mutta oli mahtava olla mukana siinä. Se oli hauskaa. Se, mitä Tiger teki loppua kohden, oli vaikuttavaa. Tiesimme jo, että hän on palannut huipulle, mutta nyt hän laittoi sille huutomerkin, Koepka hehkutti.

Woods on voittanut Mastersin nyt viisi kertaa. Edellinen titteli Georgian osavaltion Augustassa tuli 2005.

Woods on kärsinyt viime vuosina pahoista selkäongelmista. Nyt myös hänen 11- ja 10-vuotiaat lapsensa pääsivät todistamaan isän major-voittoa.

- Lapset alkavat ymmärtämään kuinka paljon tämä laji merkitsee minulle ja niitä asioita, mitä olen saavuttanut tässä lajissa. Aikaisemmin he tiesivät vain, että golf aiheutti minulle kipuja. Onneksi kävin leikkauksessa eikä selkä ole enää ongelma ja pystyn tekemään tätä jälleen. Luomme lapsille uusia muistoja, se on erityistä, Woods iloitsi.

Woodsilla on toiseksi eniten major-voittoja. Jack Nicklaus nappasi aikanaan 18 titteliä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mats Hummels palaa Dortmundiin

19.6.2019 16:06:53