NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tuomas Sammelvuo on kuuma nimi Venäjällä

15.4.2019 - 11:23:34Tuomas Sammelvuon valmentama ja Lauri Kermisen liberoima Kuzbass Kemerovo pelaa lentopallon Venäjän Superliigan mitaleista. Sammelvuo on juuri nyt muutenkin varsin kuuma nimi Venäjällä, kun hänet pestattiin maan lentopallomaajoukkueen valmentajaksi.

Paikka mitalipeleihin varmistui, kun Kemerovo voitti puolivälierissä toistamiseen Moskovan Dynamon ja eteni välieriin Zenit St. Petersburgia vastaan. Sunnuntain vieraspelin loppunumerot kirjattiin Kemerovolle erin 1-3 (23-25, 25-22, 22-25, 12-25).

- Tämä on iso juttu jälleen seuralle, kaupungille, sponsoreille, faneille ja totta kai itse joukkueelle, että olemme neljän parhaan joukossa. Sunnuntain ottelun ratkaisi meidän tiivis joukkuepeli - painetta ja tunnetta oli pelissä paljon. Pystymme varmasti pelaamaan jatkossa vielä paremmin, Sammelvuo sanoi.

Kemerovon suomalaislibero Lauri Kerminen poimi Dynamon 30 aloitusta ylös 53 prosentin tarkkuudella. Välieräpelit alkavat 21. huhtikuuta, ja loppuottelupaikkaan vaaditaan kaksi voittoa. Toisesta finaalipaikasta pelaavat Zenit Kazan ja Fakel Novyi Urengoy tai Belogorie Belgorod.

Kreikan pääsarjan ensimmäisessä välierässä passari Eemi Tervaportin (4/+1) Olympiacos Piraeus löylytti Samuli Kaislasalon (4/-5) Foinikas Syrosia selvin numeroin 3-0 (25-13, 25-13, 25-18).

- Tästä pelistä ei jäänyt paljoa kerrottavaa - meiltä ihan ehjä esitys, Tervaportti summasi.

Kaislasalo puolestaan oli pettynyt esitykseensä ja odottaa joukkueeltaan maanantai-illan toiseen välieriin selkeää ryhtiliikettä.

- Otettiin tunnissa turpaan, kaikilta huono peli. Ei oikein oltu omalla tasolla, vaikka Olympiakos oli hyvä, hakkuri kertasi.

Toinen välieräpari on PAOK-AOP Kifisias, loppuottelupaikka irtoaa kolmella voitolla.

Elviss Krastinsin edustama Arago de Sete päätti Ranskan A-liigan 3-1 (19-25, 25-19, 25-20, 25-20) -vierastappioon Tourcoingia vastaan. Sete sijoittui lopulta 13 joukkueen runkosarjassa 12:nneksi saldonaan kuusi voittoa ja 18 tappiota.

- Kausi oli todella haastava koko joukkueelle. Taso ailahteli paljon pelistä peliin, eikä oikein löydetty meille toimivaa pelitapaa. Myöskään itsellä kausi ei mennyt erityisen hyvin, joten ainakin motivaatiota on parantaa tästä, Krastins jutteli.

Kolmatta kauttaan ulkomailla pelannut yleismies odottaakin jo innolla maajoukkuepelien alkua.

- Nyt katseet suunnataan tiukasti maajoukkuekauteen. Tuleva kesä tarjoaa melkoisia mahdollisuuksia, joten puristetaan niistä kaikki mahdollinen irti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!