NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Vapaaottelu Justin Bieber vastaan Tom Cruise - tästäkin voi nyt lyödä vetoa

13.6.2019 - 10:58:21


Laulaja Justin Bieber on häkellyttänyt fanejaan - ja varmasti vähän kaikkia muitakin - haastamalla näyttelijä Tom Cruisen vapaaotteluun.

Kutsu Cruiselle lävähti ilmoille maanantaina Bieberin Twitter-tililtä. Ei siis ihan perusmaanantai kyseessä, sillä Bieber aloitti saman tien myös UFC-tyylisen suunsoiton julistamalla, että jos Cruise "pelkää eikä suostu otteluun", konkarinäyttelijä ei tule "koskaan pääsemään siitä yli".

Syytä Bieberin ideaan ei tunnu tietävän kukaan, mutta innostusta se totisesti on herättänyt: UFC-legenda Conor McGregor on jo ilmoittanut olevansa valmis isännöimään taiston, jossa kohtaisivat 25-vuotias laulaja ja heinäkuussa 57 vuotta täyttävä näyttelijä.

Vedonlyöntitoimistotkin ovat valmiina: Cruise on harrastanut nuorena painia ja hänet tunnetaan usein omat stunttinsa itse tekevänä näyttelijänä, joten hänet nähdään mahdollisen ottelun ennakkosuosikkina:

Tällä hetkellä kertoimet ovat esimerkiksi Betsafella ja Betssonilla Cruisen eduksi 1.51–2.40 - tosin Bieberin fanit ovat jo heränneet, sillä vielä keskiviikkona Bieberin kerroin oli selvästi suurempi ja Cruisen pienempi.

Mikäli ottelu ei lopulta toteutuisi, panokset luonnollisesti palautettaisiin vedonlyöjille.

Kohde osoitteessa:
https://www.betsafe.com/fi/> Lähde: Betsson Group


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!