NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kolmatta peräkkäistä US Openin voittoa hakenut Brooks Koepka myönsi Gary Woodlandin paremmuden - "Tuota pitää tehdä, jos haluaa voittaa majorin"

17.6.2019 - 09:00:40


Gary Woodland karisti menneet painajaiset harteiltaan golfin US Openissa sunnutaina. 35-vuotias yhdysvaltalainen nappasi uransa ensimmäisen major-tittelin.

Woodland (-13) kukisti toiseksi tulleen maanmiehensä Brooks Koepkan (-10) kolmella lyönnillä. Kärkipaikalta päätöspäivään lähtenyt Woodland onnistui vihdoin pitämään asemansa.

Woodland on aikaisemmin voittanut kolme kilpailua PGA-kiertueella. Tämä nyt saavutettu makein voitto tuli "uudella tyylillä". Hän oli lähtenyt uransa aikana PGA-kiertueella päätöspäivään kärkipaikalta seitsemän kertaa, mutta ei ollut voittanut niistä ensimmäistäkään.

- Jankutin vain itselleni, että tilastot on tehty rikottaviksi. Jännitän oikeastaan nyt enemmän kuin pelatessani tänään, Woodland kertoi kilpailun jälkeen US Openin verkkosivuilla.

Tällä kertaa hermot eivät pettäneet.

- En antanut ajatuksien karkailla lainkaan. En antanut missään vaiheessa itseni ajatella, että kilpailu olisi paketissa, Woodland jatkoi.

Koepka haki kolmatta peräkkäistä US Openin voittoaan, mutta Woodland ei suostunut päästämään takaa-ajajaa rinnalle.

- Pelasin loistavasti. En vain voinut mitään. Gary pelasi loistavat neljä päivää. Tuota pitää tehdä, jos haluaa voittaa US Openin tai majorin. Nostan hattua hänelle, Koepka kehui perampaansa.

Golf-kauden viimeinen major, The Open Championship pelataan kuukauden päästä Pohjois-Irlannissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!