NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Salibandy on näkyvästi mukana Helsinki Pride-viikolla

18.6.2019 - 16:04:26


Salibandy on ulkona pelaamista edistävän SunSäbä-kiertueen kautta näkyvästi mukana Helsinki Pride -viikolla perjantaina 28. kesäkuuta.

Syy, miksi salibandy ja SunSäbä ovat mukana Helsinki Pride -viikolla linkittyy vahvasti Salibandyliiton strategiaan ja yhdenvertaisuusohjelmaan. Vuonna 2015 lanseerattu salibandyn visio 2028 ”Love the Way You Play” korostaa lajin monimuotoisuutta.

- Haluamme salibandyssa tarjota jokaiselle kiinnostavia ja mielekkäitä tapoja kilpailla, harrastaa ja olla mukana salibandy-yhteisössä. Yhdenvertaisena ja tasa-arvoisen toimintakulttuurin avulla salibandy pysyy avoimena kaikille ja kynnystä astua lajiyhteisöön on mahdollista madaltaa, Salibandyliiton toiminnanjohtaja Kari Lampinen taustoittaa tiedotteessa.

Salibandyliiton SunSäbä-kesäkiertueen visiona on palauttaa palloilu raittiiseen ulkoilmaan ja elvyttää pihapelikulttuuria Suomessa.

- Helsingin Narinkkatorille perjantaina 28.6. koottavalle Multisport-ulkopelialustalle voi tulla seuraamaan näytösotteluita ja kokeilemaan, miltä säbä tuntuu ulkoilmassa. Samalla pääsee tutustumaan myös Helsingissä joulukuussa 2020 järjestettävien miesten salibandyn MM-kisojen tunnelmaan kisamatkalla mukana olevien kumppaneiden aktivoinneilla ja kilpailuilla, kertoo Salibandyliiton pelaamisen kehittäjä Tiina Koivisto tapahtumapäivän tarjonnasta.

- Ja toki paikalle voi saapua vain nauttimaan hyvästä fiiliksestä ja kesäpäivästä, sillä tapahtuma on esteetön sekä kaikille avoin ja maksuton, Tiina Koivisto kannustaa.

Salibandyliiton logosta on tehty Pride-teemainen versio, joka tulee näkymään liiton some-kanavien profiilikuvana Pride-viikon ajan.

Helsinki Pride on vuosittain järjestettävä ihmisoikeustapahtuma Helsingissä juhannuksen jälkeisellä viikolla. Helsinki Pride -yhteisö on kansalaisjärjestö ja asiantuntijaorganisaatio, jonka tavoitteena on poistaa kulttuuriin, kieleen sekä yhteiskunnan rakenteisiin, arvoihin ja normeihin sisältyvää eriarvoisuutta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!