NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mikko Korhonen pelasi loistavan avauskierroksen Scottish Openissa

11.7.2019 - 15:46:15


Mikko Korhonen avasi pelin loistavasti Renaissance Clubilla North Berwickissä käynnistyneessä golfin Scottish Open -turnauksessa. Hän iski kilpailun ensimmäisellä kierroksella tuloksen 66 (-5), mikä oikeuttaa tässä vaiheessa jaettuun seitsemänteen sijaan.

Korhosen kierros sisälsi seitsemän birdieä ja kaksi bogia. 10. tiiltä liikkeelle lähteneen helsinkiläisen meno oli vahvimmillaan reikien 3-7 (kentän 12-16) jaksossa, missä hän tehtaili neljä birdieä.

Toisen kenttäpuoliskon (1-9) tapahtumat keskittyivät kierroksen viimeiseen kolmannekseen, jonne hän teki sarjan: birdie-bogey-birdie-bogey-birdie.

- Hyvää peliä. Pysyin väylillä hyvin ja sain hyviä birkkupaikkoja. Puttasin myös melko hyvin. Löin ysireiällä bunkkerista sisään, joten pieni bonus vielä loppuun, Korhonen sanoi.

Korhonen on kärjessä olevia Englannin Andy Sullivania ja Etelä-Afrikan Thomas Aikenia (15 reikää) kaksi lyöntiä perässä. Päivän tulostaso näyttäisi nousevan korkealle, sillä tässä vaiheessa 80 pelaajaa on alle parin.

- Kenttä pelasi aika helppona, sillä yöllä oli tullut paljon vettä. Ei tarvinnut links-rullittelua vielä, aika normaalia golfia pystyi pelaamaan.

Reiällä 15 hole-in-onen tehnyt Kalle Samooja (-5) oli kierroksen lopussa tasatilanteessa Korhosen kanssa. Tapio Pulkkanen on vasta aloittanut kierroksensa, Kim Koivun lähtöaika kello 16.20 Suomen aikaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

NHL, maanantain tulokset

15.10.2019 06:45:52