FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lahti-Liukkonen ja Parkkinen eivät luovu olympiatavoitteestaan

11.7.2019 - 15:51:01


Taru Lahti-Liukkosen ja Anniina Parkkisen pelit Sveitsin Gstaadissa järjestettävässä beach volleyn FIVB:n viiden tähden turnauksessa päättyivät alkulohkoon.

Torstain ratkaisupelissä kokenut brasilialaispari Talita Da Rocha Antunes/Taiana Lima vei voitoin erin 2-0 (22-20, 21-14) ja paineli lohkokolmosena 24 joukkueen jatkopeleihin.

- Tänään pelattiin erittäin hyvää sideout -peliä, mutta torjunta-puolustuspelissä ei päästy kiinni Talitan vahvaan hyökkäyspeliin. Harmittaa vietävästi, mutta periksi emme tule antamaan, päävalmentaja Kai Liukkonen lupasi.

Suomalaiskaksikon sijoitus Gstaadissa on jaettu 25:s, mikä tuo 360 FIVB:n rankingpistettä sekä 4000 dollarin palkintorahat.

Suomalaisnaisten Tokion 2020 olympiaunelma elää edelleen. Tulevana tiistaina julkaistaan syyskuussa Kiinassa pelattavan 16 joukkueen olympiakarsintaturnauksen osallistujalista, jolla myös Lahti-Liukkosen ja Parkkisen nimet komeilevat.

- Hienoa on ollut huomata, että myös vaikeilla hetkillä Olympiakomitean suunnalta tulee tukea ja kannustusta. Siellä on aitoa kiinnostusta auttaa meitä pääsemään takaisin voittavaan peliin, päävalmentaja kiittelee.

Haiyangissa 18.-22. syyskuuta pelattavasta turnauksesta kaksi parasta saa paikan Tokion 2020 olympiakisoihin.

Seuraavaksi Lahti-Liukkonen ja Parkkinen ovat tositoimissa tulevalla viikolla Portugalissa pelattavassa neljän tähden turnauksessa. Espinhossa ovat mukana myös Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen.

Kuva: FIVB


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!