NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mikko Korhosella vaikeaa Skotlannissa - "Tänään oli vähän nihkeämpi päivä"

12.7.2019 - 21:04:57


Renaissance Clubilla North Berwickissä pelattavan Scottish Openin toinen kierros ei sujunut Mikko Korhoselta avauspäivän kaltaisissa merkeissä.

Hän löi tuloksen 70 (-1), ja on jaetulla 50. sijalla, kun kierros on viimeisten ryhmien osalta loppusuoralla.

Korhonen teki kuudennella ja seitsemännellä reiällä peräkkäiset birdiet, kunnes aloitti toisen kenttäpuoliskon bogilla. Seuraavaa parista poikennutta reikätulosta saatiin odottaa sisääntulon lopulle, jonne hänelle kirjattiin birdie ja bogey.

"Tänään oli vähän nihkeämpi päivä. Ihan ok peliä noin yleisellä tasolla, mutta putit eivät uponneet ollenkaan", tuloksessa kuusi alla oleva helsinkiläinen sanoi.

Vaikka Korhonen on menettämässä sijoituksissa torstaihin nähden kolmisenkymmentä pykälää, näki hän tilanteensa turnauksen puolivälissä valoisana.

"Pelit kuitenkin jatkuvat, ja tämä on minulle ensimmäinen viikonloppu linksillä ikinä, joten tyytyväinen pitää olla!"

Tapio Pulkkanen pelasi tuloksen 72 ja karsiutui selvästi. Kalle Samooja on 16 reiän jälkeen lukemissa -11 ja eroa kärkeen on kolme lyöntiä. Kim Koivu keskeytti ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Scottish Openin kärkipaikkaa jakavat Englannin Lee Slattery, Etelä-Afrikan Erik Van Rooyen sekä Itävallan Bernd Wiesberger (-14).

Lähde: Tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!