NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen U17-pojat kiusasivat erän verran Ranskaa

15.7.2019 - 22:04:15


Ranska kaatoi Suomen erin 3-0 (25-12, 25-13, 25-20) Bulgarian Sofiassa pelattavissa lentopallon alle 17-vuotiaiden poikien EM-kisoissa. Suomen voittotili on kolmen pelipäivän jälkeen vielä avaamatta.

Kolmannen voittonsa EM-kisoissa ottanut Ranska hallitsi peliä sen alkupalloja sekä kolmatta erää lukuun ottamatta lähes suvereenisti. Päätöserässä Suomi taisteli hienosti aina 19-19 -tilanteeseen saakka, mutta palkinto erävoiton muodossa jäi kuitenkin saamatta.

- Ranska näytti tänään meille aika selkeästi, että mikä oli joukkueiden välinen ero. Tarina oli sama kuin tytöillä - 11 ässää kolmeen erään. Muutenkin vastaanotto oli sellainen, että oman vaihtopallon pelaaminen oli vaikeaa, päävalmentaja Janne Heikkinen harmitteli Lentopalloliiton tiedotteessa.

Suomen paras pistemies Ranskaa vastaan oli Nico Mäki-Valtari (8/+1). Joukkuetilastoissa Ranska oli kaikilla osa-alueilla Suomea vahvempi.

- Hyökkäyksessä Alexej Zhbankov ja Jere Tikkala hoitivat hommansa kohtalaisesti, mutta joukkueena emme pystyneet korjaaman vaisua vastaanottoa. Varsinkin kahdessa ensimmäisessä erässä sekä kolmannen lopussa peli mureni turhan helposti, Heikkinen tuumaili.

Suomella on alkulohkossa vielä kaksi ottelua jäljellä. Tiistaina on kisoissa välipäivä, mutta keskiviikkona kohdataan Bulgaria ja torstaina Romania. Näistä Bulgaria on voittanut kaikki kolme otteluaan, sen sijaan Romanialla ei ole vielä tilillään yhtään erävoittoa.

Alkulohkojen kaksi parasta etenee välieriin, kolmoset ja neloset pelaavat sijoista 5-8 ja kahden viimeisen kisat päättyvät lohkopeleihin (sijat 9-12).

Lähde: Lentopalloliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!