COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Molemmat suomalaisparit jatkoon Portugalissa

18.7.2019 - 22:18:30


Sekä Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen että Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen jatkavat 24 parhaan joukkoon Portugalin Espinhossa pelattavassa beach volleyn FIVB:n neljän tähden turnauksessa.

Alkulohkojen ”välieräpelit” olivat erittäin tasaisia, mutta meikäläisten harmiksi kaikki erät päättyivät vastustajalle mahdollisimman niukalla kahden pisteen erolla.

Kiinalaispari Xinyi Xia / Fan Wang voitti Taru Lahti-Liukkosen ja Anniina Parkkisen 21-19, 26-24 - Hampurin MM-kisoissa viidenneksi sijoittuneet brasilialaiset Barbara Seixas De Freitas ja Fernanda Alves puolestaan Riikka Lehtosen ja Niina Ahtiaisen 22-20, 21-19.

Ratkaisupeleissä pääsystä 24 parhaan joukkoon Lehtosen ja Ahtiainen hallitsivat kovan tuulen hienosti ja kaatoivat kovan saksalaisparin Laura Ludwig / Margareta Kozuch 21-15, 21-15. Äitiyslomalta pelikentille palannut Ludwig voitti yhdessä Kira Walkenhorstin 2016 olympiakultaa, 2017 MM-kultaa ja on lisäksi 8-kertainen EM-mitalisti.

Lahti-Liukkonen ja Parkkinen oli oman ratkaisupelinsä avauserässä tukalassa paikassa, mutta selvittivät tukun japanilaisparin Sayaka Mizoe / Suzuka Hashimoto eräpalloja ja painelivat lopulta helpottavaan 26-24, 21-11 -voittoon ja perjantaina alkaviin jatkopeleihin.

Nurminen ja Siren avasivat niukalla tappiolla Kanadassa

Jyrki Nurmisen ja Santeri Sirenin pelit Edmontonin kolmen tähden turnauksessa alkoivat puolestaan niukalla 1-2 (14-21, 21-19, 12-15) - itävaltalaiskaksikolle Tobias Winter / Julian Hörl. Nurminen ja Siren pelaavat paikasta 24 parhaan joukkoon perjantaiaamuna kello 4.00 Suomen aikaa saksalaisparia Philipp Arne Bergmann / Yannick Harms vastaan.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote. Kuva: FIVB


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!