NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Potkonen EM-kehään maanantaina

23.8.2019 - 21:44:06


Hallitseva Euroopan mestari, suomalaisen nyrkkeilyn kärkinimi Mira Potkonen, osallistuu ainoana suomalaisnyrkkeilijänä Euroopan mestaruuskilpailuihin Espanjassa. Madridin kupeessa Alcobendas Cityssä käytävät 12. naisten EM-nyrkkeilyt käynnistyvät lauantaina. Perjantaina virallisessa arvonnassa Potkonen sijoitettiin ykkösrankattuna ja hän sai vapaa-arvan toiselle kierrokselle.

Potkonen kohtaa maanantaina joko Englannin Paige Murneyn tai Espanjan Melissa Noemi Gonzalez Tudgen. Vastustaja selviää lauantain avaustilaisuudessa. Espanjalainen on suomalaisille entuudestaan tuntematon, mutta englantilaisen Potkonen on kohdannut kahdesti.

- Huhtikuussa Saksan Cologne World Cupissa Mira voitti Murneyn loppuottelussa. Uskoisin, että englantilainen tulee meille vastaan maanantaina, mutta katsotaan nyt ensin huomisen ottelu ja laaditaan sitten taktiikkaa tarkemmin, valmentaja Maarit Teuronen arvioi tiedotteessa.

Mira Potkonen iski vuosi sitten Sofiassa historian ensimmäisenä naisena olympiatyylin nyrkkeilyn Euroopan mestaruuden ja puolustaa nyt mestaruuttaan sarjassa 60 kiloa. Potkonen hakee Espanjasta mestaruustuplaa. EM-mitali irtoaisi kahdella otteluvoitolla ja mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa. Kevytsarja on kilpailujen runsaslukuisin 18 osallistujalla. Kaikkiaan EM-kilpailuihin osallistuu 136 nyrkkeilijää 31 maasta.

Euroopan mestaruuskilpailujen semifinaalit käydään 30.8. ja finaalit 31.8.

Lähde: Tiedote. Kuva: Päivi Ahola.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

28.2.2020 08:00:02