NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lentopallomaajoukkueen voitto kuivui kokoon – ”Olisi pitänyt erän verran vielä pelata”

15.9.2019 - 22:44:47


Suomen lentopallomaajoukkue oli lähellä napata maukas ja tärkeä voitto Valko-Venäjästä EM-kilpailujen alkulohkon kolmannessa ottelussa. Suomella oli parhaimmillaan jo viisi ottelupalloa kolmannessa erässä, mutta Valko-Venäjä kiri 3-2-voittoon.

Suomi oli kesällä kohdannut Valko-Venäjän kahdesti Kultaisessa liigassa ja hävinnyt molemmat pelit puhtaasti 0-3. Suomi näytti makselevan kalavelkoja maukkaimmassa mahdollisessa paikassa, kun se pääsi yrittämään ottelun sinetöintiä kolmannessa erässä peräti viidesti. Valko-Venäjä selvitti kuitenkin tilanteet ja vei lopulta viimeiset kolme erää nimiinsä.

- Meiltä loppui energiat kentällä. Emme puolustaneet enää samalla lailla. Kaveri rupesi pelaamaan paremmin. Heidän hakkuri sai vähän pelistä kiinni emmekä saaneet häntä pysähtymään. Meidän oma hyökkäys tahmasi jonkin verran. Pelasimme hienosti alun, mutta olisi pitänyt erän verran vielä pelata, Suomen Antti Siltala harmitteli ottelun jälkeen.

Tappio teki hallaa myös Suomen jatkohaaveille, sillä voitto Valko-Venäjästä olisi ollut jättimäinen harppaus kohti jatkopelejä. Nyt Suomen on voitettava joko Venäjä maanantaina tai Turkki keskiviikkona.

- Lähdetään kiusaamaan Venäjää ja sitten lähdetään kaatamaan Turkkia keskiviikkona. Se on pakkovoitto. Kaadetaan heidät, niin homma jatkuu normaalisti, Siltala mietti.

Salttu Forsström, Ljubljana


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!