NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lentopallomaajoukkueen keskitorjuja puki tappion tunteet sanoiksi – ”V*tuttaa”

15.9.2019 - 23:52:56


Tappiollisen Valko-Venäjä –ottelun jälkeen mieliala Suomen lentopallomaajoukkueen keskuudessa oli apea. Varmalta näyttänyt voitto lipesi käsistä dramaattisella tavalla, kun Valko-Venäjä selvitti viisi ottelupalloa Suomen johtaessa ottelua jo 2-0, mutta lopulta Suomi hävisi 2-3.

Suomen keskitorjuja Markus Kaurto tiivisti suomalaispelaajien tunnelmat ottelun jälkeen rehellisesti.

- Paskat. Aika tyhjä pää. V*tuttaa, Kaurto totesi silmin nähden pettyneenä.

Ottelun kulminaatiopiste nähtiin kolmannen erän lopussa, kun Suomi menetti kolmen pisteen johtonsa ja viisi ottelupalloa. Sen jälkeen valkovenäläiset saivat hengen päälle ja Suomelta loppuivat paukut.

- Se oli aika pallo palloa ja siinä oli kovia suorituksia meiltä. Sen kun hävisimme, niin...Jos joku osaisi sanoa mitä siinä kävi, niin se olisikin helppoa. Sellainen hampaiden kiristäminen pitäisi lopettaa ja uskoa vain siihen omaan hyvään pelaamiseen, koska osaamme pelata todella hyvää lentopalloa, Kaurto mietti ottelun ratkaisuhetkiä.

- Kaikki varmaan näkivät, että pystymme tuolla omalla hyvällä pelillämme hyviin juttuihin, mutta jalkaa ei saisi ottaa pois siltä kaasupolkimelta. Silloin, kun on aika tappaa, niin pitäisi tappaa, hän jatkoi.

Suomelta näytti loppuvan puhti kolmannen erän jälkeen. Suomella oli alla myöhäisillan ottelu lauantaina Sloveniaa vastaan, kun taas Valko-Venäjä pääsi lauantaina viettämään lepopäivää. Kaurto kuitenkin pyyhkäisi pois ajatuksen, että lauantainen peli olisi painanut jaloissa.

- Ei ainakaan itselleni ollut vaikutusta. Sen verran monta treenituntia takana elämässä, ettei se ihan hirveästi haittaa.

Suomen EM-pelit jatkuvat maanantaina Venäjää vastaan ja alkulohkon päätösottelussa keskiviikkona on vastassa Turkki.

Salttu Forsström, Ljubljana

Kuva: CEV


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!