NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NFL-MVP:llä huima tehojakso - syötti neljä touchdownia yhden neljänneksen aikana

16.9.2019 - 07:00:16


Kansas City Chiefs oli ensimmäisen neljänneksen jälkeen tappiolla 0-10 Oakland Raidersin vieraana amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigassa sunnuntaina. Ei hätää, Kansas Cityllä on riveissään viime kaudella NFL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu pelinrakentaja Patrick Mahomes.

Mahomes syötti toisella neljänneksellä peräti neljä touchdownia. Maalialueella juhlivat kaksi TD:tä tehnyt Demarcus Robinson sekä Mecole Hardman ja Travis Kelce.

Katso Mahomesin huippuhetket:

http://www.chiefs.com/video/chiefs-vs-raiders-patrick-mahomes-highlights-x1828

Siihen ottelun pistetehtailu päättyikin. Tauon jälkeen vedettiin nolla-nollaa eli Kansas City voitti ottelun 28-10.

Kansas City voitti viime kaudella runkosarjassa 16 ottelustaan 12, mutta taival päättyi lopulta pudotuspeleissä AFC-konferenssin mestaruusottelussa eli NFL:n välierissä. Chiefs kuuluu jälleen mestariehdokkaisiin.

- Tämä on ollut sitä samaa, mitä olen nähnyt harjoitusleiriltä lähtien. Jätkät tietävät, että meillä on menossa jotain erityistä. Yritämme vain kasvattaa tätä petoa viikosta toiseen, NFL:n parhaisiin sisempiin laitahyökkääjiin lukeutuva Kelce kertoi Kansas City Star -lehdelle.

NFL:n mestaruutta eli Super Bowlin voittoa puolustava New England Patriots on aloittanut kautensa vakuuttavasti. New England murskasi sunnuntaina Miami Dolphinsin vieraissa 43-0. Patriots on voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan yhteispistein 76-3.

Patriotsin pelinrakentajalegenda Tom Brady syötti kaksi touchdownia ja juoksi itse yhden. Bradyn ensimmäisen TD-syötön koppasi kohun keskellä New Englandiin tullut tähtilaitahyökkääjä Antonio Brown.

- En usko, että kukaan meistä epäili "AB:n" taitoa. Oli vain hyvä, että kaikki näkivät sen oikeassa pelitilanteessa. Hän on sitä, mitä odotammekin: loistava laitahyökkääjä ja jalkapallon pelaaja. Se on meille mahtava ase, Patriotsin laitahyökkkääjä Josh Gordon hehkutti Boston Herald -lehdelle.

AFC-konferenssin puolella kahden voiton joukkueita kahden kierroksen jälkeen ovat New Englandin ja Kansas Cityn lisäksi Baltimore Ravens ja Buffalo Bills.

NFC-konferenssissa kahteen voittoon ovat yltäneet Green Bay Packers, Dallas Cowboys, San Francisco 49ers, Seattle Seahawks ja viime kaudella Super Bowlin hävinnyt Los Angeles Rams.

NFL sunnuntaina (15.09.2019):

Cincinnati - San Francisco 17-41
Detroit - LA Chargers 13-10
Green Bay - Minnesota 21-16
Tennessee - Indianapolis 17-19
Miami - New England 0-43
NY Giants - Buffalo 14-28
Pittsburgh - Seattle 26-28
Washington - Dallas 21-31
Baltimore - Arizona 23-17
Houston - Jacksonville 13-12
Oakland - Kansas City 10-28
Denver - Chicago 14-16
LA Rams - New Orleans 27-9
Atlanta - Philadelphia 24-20

NFL torstaina (12.09.2019):

Carolina - Tampa Bay 14-20

NFL maanantaina (16.09.2019):

NY Jets - Cleveland


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!