NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tuomas Sammelvuo suitsutti Suomen pelaamista ja superlupausta - "Ottanut hirveitä kehitysaskelia"

16.9.2019 - 22:03:35


Suomi pystyi horjuttamaan, muttei kaatamaan Venäjän tähtisikermää lentopallon EM-kilpailujen neljännessä alkulohkon ottelussa. Tuomas Sammelvuon luotsaama Venäjä jatkaa puhtaalla pelillä voitettuaan Suomen 3-0.

Suomi ei kuitenkaan päästänyt Venäjää helpolla, vaan yksi kisojen mestarisuosikki sai tehdä kunnon iltapuhteen kaataakseen Suomen. Sammelvuo antoikin tunnustusta hyvin taistelleelle Suomelle.

- Veimme torjunnat 9-1 ja hyökkäyspelissäkin taisi olla jonkinlainen ero hyväksemme kuten totta kai myös fyysisyydessä. Hienon näköistä oli Suomen peli ja he pelasivat omilla vahvuuksillaan, Sammelvuo kehui pelin jälkeen.

Venäjä on jo jatkopaikkansa varmistanut ja Sammelvuo oli kokonaisuudessaan tyytyväinen ottelun antiin.

- Tämä oli meille tervetullut peli, kun Suomi pelasi vähän erilaista peliä. He pelaavat nopeaa peliä, jossa on paljon erilaisia hyökkäysratkaisuja.

Erityisesti Sammelvuo nosti esiin 18-vuotiaan Fedor Ivanovin, joka on saanut turnauksen edetessä enemmän ja enemmän vastuuta kapteeni Eemi Tervaportin varamiehenä.

- Hän tuli silloin viime kesänä maajoukkueeseen. Hän on ottanut hirveitä kehitysaskelia ja on hienoa, että valmennusjohto luottaa häneen. Fedorilla on isot eväät jatkoon. Kiva katsoa.

Salttu Forsström, Ljubljana


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!