NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nyt on todella kyseenalainen ennätys - baseball-seura hävisi 16. peräkkäisen playoff-ottelun

8.10.2019 - 09:30:27


On tappioputkia, ja sitten on Minnesota Twinsin tappioputki baseballin MLB-liigan pudotuspeleissä. Minnesota hävisi maanantaina 16. peräkkäisen playoff-ottelunsa, mikä on MLB:n vähintäänkin kyseenalainen ennätys.

Minnesota taipui kotonaan New York Yankeesille 1-5. Yankees eteni American Leaguen loppuottelusarjaan eli MLB:n "välieriin" suoraan voitoin 3-0.

- Me vain hävisimme joukkueelle, joka pelasi paremmin kuin me kolmen ottelun ajan. On ihan OK myöntää se. Me palaamme, Twinsin manageri Rocco Baldelli totesi paikalliselle Pioneer Press -lehdelle.

Minnesota voitti vuoden 2004 pudotuspeleissä ensimmäisen ottelunsa, mutta hävisi sitten kolme peräkkäin ja tippui jatkosta. Sen jälkeen Twins on päässyt viidesti pudotuspeleihin ja tippunut aina jatkosta voittamatta yhtään ottelua. Noista 16 peräkkäisestä playoff-tappiosta 13 on tullut juuri Yankeesin käsittelyssä.

New York kohtaa AL:n finaaleissa joko Houston Astrosin tai Tampa Bay Raysin. Jos Yankees onnistuu voittamaan AL:n loppuottelusarjan, niin se jatkaa upeaa putkeaan.

Yankees on päässyt 1920-luvulta lähtien joka vuosikymmenellä baseballin finaaleihin eli World Seriesiin, paitsi menossa olevalla vuosikymmenellä. Tämä on viimeinen kausi jatkaa tuota putkea.

Yankees nähtiin edellisen kerran World Seriesissa 2009, jolloin bronxilaiset voittivat myös viimeisimmän mestaruutensa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!