NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NFL-omistaja kilahti totaalisesti seuransa muuttohuhuista - "V.... p.... Olemme täällä v.... pitkään"

7.11.2019 - 09:00:12


The Athletic -urheilusivusto uutisoi, että amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan Los Angeles Chargers saattaisi olla muuttamassa Lontooseen. Artikkelin tiedot kiistettiin saman tien - kahdella varsin erilaisella tavalla.

- Tässä kirjoituksessa ei ole mitään perää. Chargersin ei ole ajateltu pelaavan missään muualla kuin uudella stadionilla Hollywood Parkissa ensi kaudella ja siitä eteenpäin. Mitään keskusteluja ei ole käyty NFL:n ja Chargersin välillä seuran muuttamisesta Lontooseen, NFL:n tiedotteessa todettiin.

Chargers muutti kaksi vuotta sitten San Diegosta Los Angelesiin. Seura pelaa tällä hetkellä ottelunsa samalla stadionilla kuin jalkapallon MLS-liigan LA Galaxy. Ensi kaudesta lähtien sekä Chargers että Los Angeles Rams pelaavat NFL-ottelunsa tuliterällä SoFi Stadiumilla.

Chargersin omistaja Dean Spanos ei muotoillut kommenttejaan yhtä virallisesti kuin NFL.

- Tuo on täyttä v.... hevonp..... Me emme ole muuttamassa Lontooseen. Me emme ole muuttamassa mihinkään. Me pelaamme Los Angelesissa. Tämä on kotimme. Täällä aiomme olla v.... pitkän aikaa. Piste, Spanos vakuutteli NFL:n verkkosivujen mukaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!